Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Εγινε του... πανό

Οι οπαδοί της Λάρισας φρόντισαν να κάνουν κατανοητή τη δυσαρέσκειά τους στον Κώστα Πηλαδάκη και στους παίκτες της ομάδας, πριν ακόμα αρχίσει η αναμέτρηση της ομάδας τους με την ΑΕΚ. Πολλά τα συνθήματα και τα πανό από τους φίλους της ΑΕΛ, που εμφανίστηκαν διχασμένοι.

Με τον ιδιοκτήτη της «βυσσινί» ΠΑΕ τα έβαλαν οι μισοί οπαδοί της Λάρισας, με τους άλλους μισούς να αποδοκιμάζουν αυτούς που... αποδοκίμαζαν τον κ. Πηλαδάκη. Σκηνικό που συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ενωση.

«18/4/10 οι ανώριμοι στήριξαν. 10/4/11 από τα λάθη σου δεν έβαλες μυαλό... Η εκπαίδευση τελείωσε. Ή αλλάζεις ή φεύγεις από εδώ», αναγραφόταν σε ένα πανό, ενώ άλλα ανέφεραν: «Άσχετος; Ψεύτης; Σίγουρα επικίνδυνος» και «Πηλαδάκη η ομάδα δεν διοικείται από τη... Γλυφάδα».

Δεν έλειψαν όμως και τα πανό στήριξης προς τον Κώστα Πηλαδάκη: «Προεδράρα, μαζί σου, πες τα όλα, forum και λαμόγια, τέρμα πια τα λόγια 98%». Οι οπαδοί δεν ξέχασαν και τους παίκτες, στους οποίους «αφιέρωσαν» το πανό που ανέφερε: «Εσείς θα φύγετε, ενώ εμείς θα μείνουμε. Μας ξεφτιλίσατε σε όλη την Ελλάδα ντροπή σας άχρηστοι».

Στη διάρκεια του δευτέρου μέρους του αγώνα, πάντως οι Λαρισαίοι τραγούδησαν και συνθήματα υπέρ της ΑΕΛ, δημιουργώντας ατμόσφαιρα που δεν παρέπεμπε σε υποβιβασμό ομάδας.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Πηλαδάκης, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα (11/4) στις 11π.μ. στην αίθουσα Τύπου του AEL FC ARENA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου