Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Pregame: ΠΑΟΚ –Λάρισα (03/04, 19:00)

Τη νίκη που θα τον κρατήσει μέσα στις θέσεις των πλέι οφ θέλει ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται τη Λάρισα στην Τούμπα, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Τον ίδιο στόχο έχουν και οι Βυσσινί, αλλά για λόγους… επιβίωσης. Ουσιαστικά με ήττα, αποχαιρετούν την κατηγορία, ενώ με νίκη, ελπίζουν μέχρι τέλους.

Ο Δικέφαλος μετά και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, το μόνο που έχει να διεκδικήσει είναι η έξοδος στην Ευρώπη μέσω των πλέι οφ. Με δεδομένο πως ο Ολυμπιακός Βόλου έχει τους ίδιους βαθμούς (41) και η Καβάλα ακολουθεί σε απόσταση τριών, κάνει την ανάγκη για νίκη επιτακτική. Αυτό φαίνεται πως το έχουν αντιληφθεί όλοι στην ομάδα. Με πρώτο τον Μάκη Χάβο, που έχει ζητήσει πίεση από την αρχή για να έρθει η νίκη.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και φαίνεται πως έχει καταλήξει στο σχήμα, αλλά και στα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει. Ετσι, ο Κώστας Χαλκιάς επιστρέφει μετά από καιρό κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Πάμπλο Κοντρέρας και Στέλιος Μαλεζάς θα είναι οι δύο στόπερ, επίσης μετά από καιρό. Ετό και Λίνο θα καλύψουν τα άκρα στην άμυνα, ενώ στον άξονα θα αγωνιστούν όπως και με τον Ατρόμητο οι Ντιέγκο Αριας και Πάμπλο Γκαρσία. Δεξιά θα είναι ο Γιώργος Φωτάκης, ενώ στα αριστερά θα ξεκινήσει ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μαζί με τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Νίκος Κωστένογλου, φίλος του Μάκη Χάβου (ο οποίος ήταν βοηθός του σε ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης), κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Εξάλλου, έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών. Δεν λείπει, ωστόσο η πίστη για το διπλό, που αν έρθει θα είναι μόλις το τρίτο για την ΑΕΛ στην Τούμπα.

Η πιθανότερη ενδεκάδα περιλαμβάνει τον Τσοντοφάλσκι κάτω από τα δοκάρια, τους Ταυλαρίδη και Νταμπίζα ως δίδυμο στο κέντρο των μετόπισθεν, ενώ δεξιά αναμένεται να αγωνιστεί ο Ταλ και στα αριστερά ο Κατσιαρός. Για τις θέσεις των αμυντικών χαφ επικρατέστεροι είναι οι Κόζακ και Ιγκλέσιας, ενώ θέση μπροστά από τους δύο θα πάρει ο Μετίν, που θα έχει αριστερά του τον Πανκράτ και δεξιά τον Τσιμπάμπα. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να είναι ο Σανέλ Κούλιτς.

Οταν ξανασυναντηθήκαν:

05-12-09 ΠΑΟΚ - Λάρισα 1-0
31-05-09 ΠΑΟΚ - Λάρισα 1-0
23-11-08 ΠΑΟΚ - Λάρισα 1-0
06-01-08 ΠΑΟΚ - Λάρισα 1-0
24-02-07 ΠΑΟΚ - Λάρισα 1-3
02-10-05 ΠΑΟΚ - Λάρισα 2-2

Σφυρίζει: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Εκεί το βλέπουμε: NovaSports 1
Που, πότε: Στάδιο Τούμπας, Κυριακή 3 Απριλίου, 19:00

Αυτοί λείπουν:


ΠΑΟΚ: -
Λάρισα: Σίμιτς (τρ.), Πλιάγκας (τρ.), Βενετίδης (τιμ.), Ρομέου (τρ.)

Αποστολές:

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος):
Χαλκιάς, Κρέσιτς, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σναουτνσερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο

Λάρισα (Νίκος Κωστένογλου): Αμπάρης, Τσοντοφάλσκι, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Ταλ, Μελίσσης, Κατσιαρός, Ιγκλέσιας, Αμπουμπακάρι, Κόζακ, Σιατραβάνης, Ρέντζας, Μετίν, Κανόμπιο, Πανκράτ, Τσιμπάμπα, Μπλάζεκ, Κούλιτς, Κουζά

1 σχόλιο: