Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Οικονόμος – ΑΕΛ 2-0

Φιλικό παιχνίδι έδωσαν την Τρίτη το απόγευμα ο Οικονόμος και η ΑΕΛ στην Τσαριτσάνη. Οι δύο τεχνικοί (Καλτέκης – Κατσάρας) είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τους παίκτες που χρησιμοποίησαν και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και αρκετοί υπό δοκιμή.
Τελικό αποτέλεσμα 2-0 για τον Οικονόμο. Τα γκολ σημείωσαν οι Νικούλι (56’) και Φλίγκος (66’), ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ένα δοκάρι ο Τσιρογιάννης.
Το τελικό σκορ μικρή σημασία έχει, αφού και οι δύο τεχνικοί ήθελαν να δούνε τους νεαρούς παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Για λογαριασμό της ΑΕΛ αγωνίστηκαν από τους μεγάλους οι Πλιάγκας, Κολοβέτσιος, Πρίφτης, Σιατραβάνης και Ρέντζας. Από εκεί και πέρα, δοκιμάστηκαν και δύο παίκτες (Γκουγκούδης – Μανίκας). Δοκιμές αρκετές έκανε και ο Οικονόμος.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με ιδανικό καιρό και στο δεύτερο ημίχρονο στην κυριολεξία «άνοιξαν οι ουρανοί». Παρόλα αυτά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ικανοποιώντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν στην Τσαριτσάνη.
Οικονόμος: Χαρακτινός, Κορομπίλιας, Πούτας, Μαντζαφούλης, Οικονόμου, Μπαλής, lory, Φλίγκος, Βούλγαρης, Νικούλι, Γιώργος.
Έπαιξαν και οι: Δελήμπασης, Λιλολάρι, Κολοβός, Παναγιώτου, Μπαράς, Παπακωνσταντίνου, Φτίκας.
ΑΕΛ: Πρίφτης, Παπαγεωργίου, Κοκόμπελι, Μανίκας, Κολοβέτσιος, Τζιόλης, Πλιάγκας, Ελευθεριάδης, Συκιώτης, Σιατραβάνης, Ρέντζας.
Έπαιξαν και οι: Ιωαννίδης, Τσιλούλης, Παπαθανασίου, Παπαγιάννης, Αγριόδημος, Φλέγγας, Ζόλιος, Γκουγκούδης, Τσιρογιάννης.
*Στο γήπεδο βρέθηκε ο προπονητής του Τυρνάβου Μιχάλης Ζιώγας καθώς και ο συνεργάτης του Μιχάλης Μπίζιος, αλλά και ο διοικητικός της ομάδας Θανάσης Μιχαλούλης.
*Από την ΠΑΕ ΑΕΛ, την αναμέτρηση παρακολούθησε ο γενικός αρχηγός της ομάδας Ζήσης Ζιάγκας.
*Ακυρώθηκε το φιλικό της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Λάρισας όπου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή.
Του Χρήστου Γκατζούλη
  ΠΗΓΗ:www.athleticlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου