Τρίτη 17 Μαΐου 2011

47 χρόνια Βασίλισσα

H Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., εξέδωσε ανακοίνωση, για την συμπλήρωση των 47 χρόνων της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας.
Αναλυτικά:
Η ΑΕΛ γιορτάζει σήμερα, 17 Μαϊου, τα 47 χρόνια ιστορίας της σε μια ιδιαίτερη όσο και δύσκολη χρονική συγκυρία. Ίσως γι’ αυτόν τον λόγο η φετινή επέτειος από την ίδρυση της «Βασίλισσας του Κάμπου» αποκτά ξεχωριστή σημασία.
Γιατί μας υπενθυμίζει όχι μόνο την ανάγκη που γέννησε την ιδέα που λέγεται ΑΕΛ, αλλά και την ιδιαίτερη διαδρομή της στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καταλήγοντας στην ίδια κοινή συνισταμένη: Η ομάδα που δημιουργήθηκε για να δώσει σάρκα και οστά στο όραμα της συνένωσης όλων των ποδοσφαιρικών δυνάμεων του νομού, που έχτισε τον μύθο της, μεγάλωσε το μέγεθός της και πέτυχε όσα καμιά άλλη ομάδα της ελληνικής ποδοσφαιρικής περιφέρειας, τα κατάφερε επιβιώνοντας κόντρα σε κάθε αντιξοότητα.
Και, πολύ περισσότερο, τα κατάφερε γιατί αντλούσε πάντα τη δύναμή της από το γεγονός ότι με την πορεία και την εν γένει στάση της εξέφρασε απόλυτα όχι μόνο την αθλητική, αλλά και την ευρύτερη κοινωνική ζωή της πόλης.
Αυτή ακριβώς η διαπίστωση είναι που δίνει σε όλους μας την πίστη, ότι η ΑΕΛ σύντομα θα επιστρέψει εκεί που δικαιωματικά της αξίζει και σε ένα χρόνο από σήμερα θα γιορτάζει ξανά την ίδρυσή της κρατώντας υποσχέσεις για ένα μέλλον αντάξιο της ιστορίας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου