Σάββατο 21 Μαΐου 2011

«Πιο κοντά από ποτέ στην ΑΕΛ»

Στην πόλη της Λάρισας βρέθηκε την Παρασκευή ο τεχνικός του Άρη Σάκης Τσιώλης με αφορμή το σεμινάριο προπονητών ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας στο AEL FC ARENA. Ο Τσιώλης ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη και διακαής πόθος όλων των Λαρισαίων φιλάθλων είχε την ευκαιρία να τα πει για αρκετή ώρα με γνωστούς και φίλους.
Εκτός από καλός προπονητής αποδείχτηκε πως είναι και καλός δάσκαλος, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο από τα όσα δίδαξε.
Το κυρίαρχο ερώτημα που «καίει» αυτή τη στιγμή είναι αν υπάρχουν πιθανότητες να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ.
Σε δηλώσεις που έκανε στον Σωτήρη Κέλλα και την εφημερίδα «Ελευθερία» τόνισε: Μιλούσα και μιλάω με τον πρόεδρο Κώστα Πηλαδάκη και είμαι πιο κοντά από ποτέ στην ΑΕΛ. Αλλά αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο με τον Άρη. Αν ο Άρης δεν με θέλει τότε θα έρθω στην ΑΕΛ.
Είναι τιμή μου που σήμερα (σ.σ. χθες) είμαι σ’ αυτό το υπερσύγχρονο γήπεδο και πιστεύω ότι είναι ένα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.Και ο Σάκης Τσιώλης συνέχισε για την ΑΕΛ λέγοντας: Η ΑΕΛ είναι ομάδα Σούπερ Λίγκας θεωρώ ότι θα αλλάξει σελίδα και το πέρασμά της από τη Β’ Εθνική θα είναι μια κακή παρένθεση.
Αυτό πάντως που επιβεβαιώθηκε είναι ότι Πηλαδάκης – Τσιώλης έχουν ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και αν αλλάξει κάτι στον Άρη μάλλον έρχεται στην ΑΕΛ. Είναι ο Έλληνας τεχνικός με τον οποίο μιλάει διαρκώς ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ και τον θέλει στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου