Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΚΙΤΡΙΝΙΖΕΙ Ο ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ


Όλο και πιο κοντά στην μετακινήσή του στον ΑΡΗ βρίσκεται ο Στάθης Ταυλαρίδης. Ο Σερραίος αμυντικός έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από την διοίκηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ μετά από εισήγηση του Σάκη Τσιώλη. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον υψηλόσωμο αμυντικό θέλει να καλύψει το κενό στην άμυνα με τον Ταυλαρίδη. Μάλιστα φήμες αναφέρουν πως υπήρχε συνάντηση μεταξύ των δύο προσώπων σε πολύ καλό κλίμα.

Ωστόσο η βυσσινή ΠΑΕ διαψεύδει όλα τα σενάρια που φέρουν τον Ταυλαρίδη να προβάλλει τα κίτρινα. Ακόμη τονίζουν πως ο Σερραίος έχει συμβόλαιο και μόνο με την συγκατάθεση του Κόουλμαν θα μπορέσει να αποχωρήσει. Όμως όλοι στην διοίκηση γνωρίζουν πως δεν είναι επαγγελματικό να στερείς από τους παίχτες να αγωνίζονται σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ειδικά η ομάδα της ΑΕΛ έχει αποδεσμεύσει πολλές φορές στο παρελθόν παίχτες που ήθελαν να αποχωρήσουν για κάποιο άλλο σύλογο.

Τώρα το μόνο που μένει είναι το τελικό αποτέλεσμα της υπόθεσης που σίγουρα μεγάλος παράγοντας για την έκβασή της θα είναι η εισήγηση του νέου προπονητή. Ας ελπίσουμε πως ο Ταυλαρίδης θα παραμείνει και με την ίδια εξαιρετική, όπως και φέτος παρουσία, θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να επιστρέψει η ΑΕΛ στην SUPERLEAGUE!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΦΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου