Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Θέλει παίκτη όνομα ο Κόουλμαν

Εβδομάδα μεταγραφών για την ομάδα της ΑΕΛ με τον Κρις Κόουλμαν να εξετάζει περιπτώσεις από το αγγλικό πρωτάθλημα για τους βυσσινί, με τα ονόματα των Μποα Μόρτε και Χέλγκουνσον να βρίσκονται στο προσκήνιο.
Μπορεί η αναζήτηση συνεργατών να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή στην ΑΕΛ, αυτό όμως δεν σημαίνει πως παράλληλα δεν γίνονται και άλλες διεργασίες ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Κρις Κόουλμαν λοιπόν έχει σηκώσει τα μανίκια και βλέπει DVD με αγώνες της ΑΕΛ από την περσινή σεζόν και το αργότερο μέχρι την Τρίτη θα έχει ξεκαθαρίσει ποιοι ποδοσφαιριστές του κάνουν από το υπάρχον ρόστερ.
Εκτός από αυτούς που θα μείνουν ενδιαφέρον έχει και το ποιοι θα έρθουν. Ο Ουαλός τεχνικός θέλει να φέρει 1-2 ποδοσφαιριστές από το αγγλικό πρωτάθλημα που θα τον βοηθήσουν στο χτίσιμο μίας νέας ομάδας.

Ήδη ακούγονται αρκετά ονόματα, όμως αυτά των Μποα Μόρτε και Χέλγκουνσον είναι τα πιο γνωστά. Και οι δυο έμπειροι παίκτες (34 και 33 ετών) με πολλά χρόνια προϋπηρεσία στην Αγγλία, μπορούν να έρθουν με σχετικά λίγα χρήματα.

Ο πρώτος είναι σκληροτράχηλος μέσος που μπορεί να βοηθήσει και αμυντικά, ενώ ο δεύτερος είναι επιθετικός περιοχής με πολλά γκολ στο ενεργητικό του.

Μέχρι την Τετάρτη πάντως θα ακουστούν πολλοί παίκτες που συνεργάστηκε στο παρελθόν ο 40χρονος τεχνικός, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ο Παπά Μπουμπά Ντιόπ της ΑΕΚ ήταν παίκτης της Φούλαμ επί εποχής του και μάλιστα με αυτόν στο τιμόνι μάγεψε στο Νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου