Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Μοιρασιά στο Καρπενήσι!

Από ένα ημίχρονο είχαν Λάρισα και Αστέρας Τρίπολης οι οποίοι έμειναν στο 1-1 σε φιλικό προετοιμασίας στο Καρπενήσι. Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η ομάδα της Θεσσαλίας κυριάρχησε στο δεύτερο.

Η ομάδα του Κόουλμαν άνοιξε το σκορ στο 81’ με τέρμα του Χατζή και λίγο πριν την λήξη ο Εμάνουελ Φρανκού με κοντινό πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Βελτιωμένοι οι Αρκάδες σε σχέση με το πρώτο τους σοβαρό τεστ κόντρα στον Παναιτωλικό, δεν άφησαν πολλούς διαδρόμους προς την εστία του Στεφανάκου, ενώ στην κόντρα επίθεση προσπάθησαν να δημιουργήσουν ρήγματα.

Από την άλλη πλευρά θετική η πρώτη εμφάνιση της Λάρισας, η οποία σκόρπισε ενθουσιασμό στους φίλους της που βρέθηκαν στο γήπεδο και αποθέωσαν τους παίκτες και τον προπονητή. Πολύ καλός ο κινητήριος μοχλός Νεμπεγλέρας, ενώ πολλές βοήθειες έδωσε ο Σιατραβάνης.

Η ενδεκάδα της Λάρισας: Σωτηρίου, Ταλ, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας, Καλί, Χασομέρης, Παπαγεωργίου, Κατσιαρός, Σιατραβάνης, Σαϊτιώτης, αγωνίστηκαν και οι: Ρέντζας, Πρίφτης, Βούζας, Καρανίκας, Κολοβέτσιος, Φαλάγγας, Γκαλίτσιος, Ρομπίνιο, Ραφίνια.

Η ενδεκάδα του Αστέρα: Στεφανάκος, Αργυρόπουλος, Πιπίνης, Κωστούλας, Φορμίκα, Χουανίτο, Κερ, Ροτζεριο, Ραγιος, Εγκόν, Ματουσιακ ενώ, αγωνίστηκαν και οι Κυριακόπουλος, Σκόνδρας, Πετρούσης, Λαδάκης, Τσουμάγκας, , Αρσιενεβιτς, Τσαμπούρης, Φρανκού, Διαμαντόπουλος, Μπακασέτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου