Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Monsters: «Εραστές των μαφιόζων»

Καυστική απάντηση σε όλα όσα έχουν προκύψει εις βάρος της ΑΕΛ το τελευταίο διάστημα έδωσε με ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος της ΑΕΛ «Monsters». Αναλυτικά αναφέρει:
"Φως “άπλυτο” χύθηκε στα άδυτα του ελληνικού παραποδοσφαίρου. Ξαφνικά τα λόγια έγιναν μικρά κι ασήμαντα για να περιγράψει κανείς το πειθαρχικό επίτευγμα των αδιάφθορων που άφησαν Ελλάδα και Ευρώπη με το στόμα ανοιχτό.
Η κλίκα της ΕΠΟ απέδειξε χωρίς κανένα περιθώριο πως ερωτοτροπεί με τους παραγκοσυμμορίτες του στημένου πρωταθλήματος. Όλοι χωράνε στο στομάχι των χοντρών κουμανταδόρων που έχουν κάνει μια μπουκιά τους πάντες και τα πάντα. Τα εύκολα λόγια τα μεγάλα έγιναν καπνός, ο ΠιλάΦιος και οι άλλοι είναι μαριονέτες των μαφιόζων που βγάζουν προκλητικά τη γλώσσα σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα και γελούν με την ατιμωρησία που απολαμβάνουν.
Οι κυβερνητικοί παράγοντες, υφυπουργοί, γραμματείς και φαρισαίοι έχουν καταντήσει γελωτοποιοί των μαφιόζων. Ο αστείος Μπιτσαξής προσπαθεί να πείσει την κοινή γνώμη πως οι ποινές είναι αυστηρές μαζεύοντας ντροπιασμένος το κυβερνητικό χέρι μετά την καρπαζιά της αρχιπαράγκας. Ο Γερουλάνος πολεμά με τους συνδέσμους προσπαθώντας να πείσει και τον εαυτό του ότι είναι μια στρουθοκάμηλος με ταλέντο .Όλοι μαζί δεν έχουν καταλάβει ότι άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου και οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες. Η κυβερνησούλα συνεχίζει να παίζει κρυφτούλι πίσω απ’το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου σκορπώντας μαζί γέλιο, οργή και αηδία. Και οι κάθε είδους παράνομοι έχουν το δικό τους “ αυτοδιοίκητο” , τους δικούς τους κανόνες…Η ιστορία αυτή δολοφόνησε οριστικά το δικαίωμα του ανθρώπινου λάθους στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Για όλα αυτά που θα γίνονται με το παραμικρό θα είστε όλοι σας υπεύθυνοι κι αυτή τη φορά δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε κανέναν. Είστε οι ηθικοί αυτουργοί όλων όσων θα προκληθούν από αυτό το απίθανο σκάνδαλο που στήσατε όλοι μαζί. Μήπως τελικά “ μαζί τα φάγατε” και το σκοτάδι της ιστορίας έχει μεγαλύτερο βάθος;
Έχετε χάσει κάθε δικαίωμα λόγων όσο οι πράξεις σας είναι πορδές ποντικιού. ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ!
Όσο για τους παράνομους που απειλούν και με μηνύσεις όσους στον τύπο “ δυσφημούν ” τις ομάδες τους, είναι πραγματική απόλαυση να βλέπεις στην πράξη την επιβεβαίωση της σοφής παροιμίας “ δώσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι” .Προσέξτε μόνο πού πουλάτε τις ψευτομαγκιές σας, ανύπαρκτοι…

Υ.Γ. 1 : Παναγιώτη, θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας. Σίγουρα ξεκουράζεσαι σ’ένα καλύτερο μέρος από αυτό το μπουρδέλο που δε μας επιτρέπει ούτε την πολυτέλεια της “καθαρής” Κυριακής.
Υ.Γ.2: Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ενημέρωση στα μέλη για την έναρξη εγγραφών και ανανεώσεων.
Υ.Γ.3 : Θα σας διασύρουμε όλους ονομαστικά με όλα τα μέσα που έχουμε σε χώρες πιο πολιτισμένες"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου