Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Έμειναν στο «x» οι μικροί της Λάρισας

Με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή της, η Λάρισα ήρθε ισόπαλη 1-1 σε φιλικό αγώνα με τους Πόντιους Κατερίνης. Η ομάδα του Κόουλμαν άνοιξε το σκορ στο 36’ με τέρμα που σημείωσε ο Χασομέρης, για να δεχτεί την ισοφάριση εφτά λεπτά αργότερα από τον Μουρατίδη.

Οι «βυσσινί» στο δεύτερο μέρος είχαν τη δυνατότητα να πάρουν τη νίκη καθώς δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, με σημαντικότερη το δοκάρι του Νεμπεγλέρα στο 83’, όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Ακόμη κι έτσι όμως, οι παίκτες της ΑΕΛ κέρδισαν το χειροκρότημα των φίλων της που είχαν ταξιδέψει μέχρι το Λιτόχωρο όπου πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι.

Το φιλμ του αγώνα
9o: Ο Πρίφτης σε ετοιμότητα μπλοκάρει σουτ του Μουρατίδη
10ο: Σουτ του Πλιάγκα έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει άουτ.
32ο: Ευκαιρία για την ΑΕΛ. Γυριστό του Χασομέρη από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα κοντράρει στους αμυντικούς.
34ο: Νέα καλή στιγμή. Γύρισμα του Κατσιαρού, σουτ του Φαλάγγα, η μπάλα σταματάει στα σώματα των αμυντικών.
36ο: 0-1. Η ΑΕΛ ανοίγει το σκορ. Γέμισμα του Γκονζάλεζ, σουτ στην κίνηση από πλάγια θέση του Καρανίκα, ασθενής απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Χασομέρης παίρνει το ριμπάουντ και με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
41ο: Ωραίο σουτ του Κατσιαρού έξω από την περιοχή, ο γκολκίπερ των Ποντίων αποκρούει με δυσκολία.
43ο: 1-1 με ωραίο σουτ του Μουρατίδη έξω από την περιοχή.

50ο: Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Με εξουδετερωμένο τον γκολκίπερ των Ποντίων ο Σιατραβάνης πλασάρει από πλάγια θέση και στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
82ο: Δοκάρι για την ΑΕΛ σε εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα.
88ο: Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Μπαλιά τρύπα του Σαϊτιώτη στον Βούζα που βγαίνει μόνος με τον τερματοφύλακα, σουτάρει από πλάγια θέση, αλλά αστοχεί
90ο: Νέα ευκαιρία για την ΑΕΛ με εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ του Νεμπεγλέρα από πλάγια θέση, που βρίσκει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.


ΑΕΛ: Πρίφτης (71’ Μπαταβάνης), Κατσιαρός (70’ Παπαγεωργίου), Φωτιάς (65’ Κολοβέτσιος), Ααράμπ (80’ Καλί), Καρανίκας (62’Σαϊτιώτης) , Ιγκλέσιας (66’ Νεμπεγλέρας), Χατζής (81’ Γκαλίτσιος), Γκονζάλεζ (46’ Σιατραβάνης), Φαλάγγας (46’ Ρέντζας), Πλιάγκας (78’ Βούζας), Χασομέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου