Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Πηλαδάκης «Ας μας πουν ότι δεν μας γουστάρουν!»

Για το έγγραφο της UEFA που δικαιώνει τη Λάρισα μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του gazzetta ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, τονίζοντας πως τα δεδικασμένα είναι αρκετά για να στείλουν ξανά τους «βυσσινί» στην Superleague.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ραδιοφωνική εκπομπή του gazzetta ο πρόεδρος της Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης:
Για το εγγραφο που στάλθηκε από την UEFA:
«Το αρμόδιο οργανο πρόσφατα πήρε απόφαση που αφορούσε τον ΟΦΗ, σωστά βασιστηκε στη γνωμάτευση της UEFA, ακριβώς στο ίδιο θεμα βασίστηκε και η γνωμάτευση η δική μας. Ότι κατά προτεραιότητα παραμένουν οι ομάδες που υποβιβάστηκαν, είναι δεδικασμενο. Αν δεν γίνει και κάτι τώρα, το επόμενο βήμα που περιμένω είναι να εκδοθεί ανακοίνωση με τίτλο «Κύριε Πηλαδάκη και Λάρισα δεν σας γουστάρουμε».

Για το αν γνώριζαν τα αρμόδια όργανα για το έγγραφο της UEFA:
«Όλοι γνώριζαν για την ύπαρξη του εγγράφου, δεν αποτελούσε μυστικό. Είναι ένα ισχυρό έγγραφο που όλοι γνώριζαν και σε αυτό άλλωστε βασίστηκαν και τόσες αποφάσεις».

Για τον Λεβαδειακό:
«Η κάθε ομάδα θέλει να καταφέρει τον σκοπό της. Δεν είναι θέμα κόντρας Λάρισας – Λεβαδειακού. Είναι ότι πρέπει να τηρούνται οι νόμοι. Πρώτο δεδικασμένο είναι αυτό του Ηρακλή και του Αστέρα Τρίπολης, δεύτερο αυτό της Ηλιούπολης με την Καλλιθέα. Όλα τα αρμόδια όργανα παίρνουν αποφάσεις με δεδικασμένα που είναι υπέρ μας».
Για το αν έχει αμφιβολίες για τη στάση που επικρατεί απέναντι στην Λάρισα:
«Δεν ξέρω γιατί υπάρχει εχθρική αντιμετώπιση απέναντι μας, είμαι επιφυλακτικός, από τη στιγμή που δεν τηρείται ο νόμος εγώ θα λέω την άποψη μου».
Για το αν υπάρχει πρόβλημα με τη Λάρισα ή τον ίδιο τον Κώστα Πηλαδάκη:
«Δεν ξέρω τι θέλουν ορισμένοι κύριοι. Ομάδες αδύναμες που να πέσουν σίγουρα; Ή ομάδες σαν εμάς και τις Σέρρες που έχουμε προετοιμαστεί καλύτερα και είναι δυσκολότερο να υποβιβαστούμε;».
Για το αν είναι έτοιμη η Λάρισα σε περίπτωση που δικαιωθεί να είναι ανταγωνιστική:
«Πιθανώς και να μην είναι. Θα κάνουμε 2-3 περιορισμένες κινήσεις πάντως, να ενισχύσουμε το ρόστερ μας. Για μας είναι θέμα τιμής. Όταν «κούμπωναν» όμως τα παιχνίδια μας όπως ακουστεί, δεν πέσαμε μόνο για αγωνιστικούς λόγους.
Για την συσπείρωση του κόσμου της Λάρισας:
Για την συσπείρωση του κόσμου της Λάρισας: «Ο κόσμος ήταν ήδη συσπειρωμένος. Εμείς δεν θέλουμε ούτε να κλείνουμε τους δρόμους, όσο ρομαντικό κι αν ακούγεται εμείς πάμε με τον σταυρό στο χέρι. Θέλουμε διαφορετικά πράγματα. Άλλοι τα βλέπουμε με ζήλο, άλλοι με φθόνο, άλλοι με ζηλοφθονία. Στόχος δικός μας είναι να δικαιωθεί η ομάδα με τόσα δεδικασμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου