Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Για ποιο λόγο;

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Τύρναβο ο τεχνικός της ΑΕΛ Κρις Κόουλμαν τόνισε για το ματς: «Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι είχαμε καλή εμφάνιση, έστω και αν κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα που προέρχονταν από τον αγωνιστικό χώρο. Ήταν σκληρός και ξερός και δεν μας επέτρεψε να κυκλοφορήσουμε γρήγορα και όπως θα θέλαμε τη μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο ζήσαμε μία από τα ίδια και όπως είπα και την προηγούμενη εβδομάδα εξαιτίας αυτής της αγωνιστικής απραξίας χάνουμε το μομέντουμ. Είναι δύσκολο για μας να δίνουμε 17 φιλικά παιχνίδι και να συνεχίζουμε, χωρίς να ξέρουμε που και πότε θα παίξουμε.
Όλοι μας θέλουμε να παίξουμε στη Σούπερ Λίγκα, αλλά φτάσαμε στο σημείο να μην μας ενδιαφέρει η κατηγορία, παρά μόνο το πότε θα ξεκινήσουμε να παίζουμε μπάλα.  Ξέρετε από πού ακριβώς προέρχομαι, από μία χώρα που υπάρχει προγραμματισμός, αλλά θεωρώ ότι και οι Έλληνες παίκτες δεν το είχαν ξαναζήσει όλο αυτό που ζούμε τώρα. Τη μία εβδομάδα μου λένε ότι θα παίξουμε Σούπερ Λίγκα, την επομένη το σκηνικό αλλάζει. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Η προετοιμασία για μας τελείωσε στο δέκατο περίπου φιλικό και όμως συνεχίζουμε να δίνουμε τέτοιους αγώνες που δεν έχουν κανένα απολύτως κίνητρο και δεν μπορώ να βρω έναν λόγο για να πείσω τους παίκτες μου.
Με κοιτάνε οι ποδοσφαιριστές μου και νιώθω ότι δεν έχω να τους πω τίποτα απολύτως. Νιώθω ότι μετά απ’ όλα αυτά δεν μπορώ να τους εμπνεύσω και αυτό είναι πάρα πολύ κακό. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση για πάντα… Για μας η προετοιμασία έχει τελειώσει και συνεχίζουμε να δίνουμε φιλικές αναμετρήσεις. Για ποιο λόγο;».
Αναφερόμενος στο θέμα του Τίμου Καβακά τόνισε: «Του εύχομαι ότι καλύτερο στην καριέρα του. Ήταν ένας στενός μου συνεργάτης που ίσως δεν άντεξε το γεγονός ότι ήταν δεύτερος προπονητής, τη στιγμή που πέρυσι ήταν πρώτος στην ομάδα του».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου