Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Θεοδωρίδης: «Θα καταθέσουμε τα δελτία»

Έξαλλος ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης απείλησε ότι θα προτείνει στον Κώστα Πηλαδάκη να καταθέσουν τα δελτία των ποδοσφαιριστών
Ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων» μίλησε στο Onsports λίγη ώρα μετά την απόφαση της Super League για άνοδο των Δόξας Δράμας, Λεβαδειακού. «Εγώ θα το προτείνω και αν δέχεται η Λάρισα, να καταθέσουμε τα δελτία και να αποχωρήσουμε από το ποδόσφαιρο», είπε αρχικά και συνέχισε: «Εμείς δεν παίζουμε στοίχημα, γι’ αυτό μας έβαλαν στην απ’ έξω. Θα πάμε στον Μπιτσαξή που τα κανονίζει όλα και θα τον ρωτήσουμε γιατί δεν έχουμε δικαίωμα να μην παίζουμε στη Super League; Μήπως γιατί δεν παίζουμε στοίχημα; Για όλα φαίνεται ότι έφταιγε η Ηλιούπολη. Το σλόγκαν που θα βγει θα είναι: «Πού είναι ο Φάκος;».
Σε ερώτηση για τις επόμενες κινήσεις, ο Θεοδωρίδης είπε: «Ό,τι χωράει θα το κάνουμε. Θα πάμε παντού. Είναι σκάνδαλο μετά από αθωωτικές αποφάσεις να δημιουργείται αυτό το σκηνικό. Φαίνεται ότι υπήρχε πολύ καλός σκηνοθέτης. Εγώ θα την κάνω την πρόταση να καταθέσουμε τα δελτία. Μπορεί να κοστίζει, αλλά εμείς ούτε στοίχημα παίζουμε, ούτε τίποτα. Ας ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο αυτοί που παίζουν στοίχημα».
Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου