Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Φιλικό οι Νέοι της ΑΕΛ με τον Οικονόμο

Την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του θα έχει την Τετάρτη ο προπονητής της ομάδας Νέων της ΑΕΛ Θανάσης Κουτσαφτίκης. Αντίπαλος θα είναι ο Οικονόμος Τσαριτσάνης του Γιώργου Καλτέκη. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ στα Δένδρα και ώρα 15:30.
Όπως πληροφορηθήκαμε, αύριο θα οριστικοποιηθεί και ποιοι παίκτες από την πρώτη ομάδα θα αγωνιστούν, μετά από συνεννόηση με τον Ουαλό τεχνικό Κρις Κόουλμαν.
Λογικά, χρόνο συμμετοχής θα πάρει ο Νίκος Αραμπατζής που έχει μπει κανονικά στο ομαδικό πρόγραμμα καθώς και κάποιοι ακόμα παίκτες που στο ματς με τον Βύζαντα Μεγάρων έμειναν εκτός αποστολής.
Ταυτόχρονα ο Κουτσαφτίκης περιμένει πως και πώς να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας του, σε ένα πρωτάθλημα που αυτή τη στιγμή είναι στον «αέρα» και κανείς δε ξέρει πότε θα ξεκινήσει. Από την άλλη ο Οικονόμος περιμένει την άλλη Τετάρτη να παίξει για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανσερραϊκό στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» και την Κυριακή 27 θα μετρήσει τις δυνάμεις του με τη Νίκη Βόλου (εντός έδρας) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Γ΄Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου