Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ο κάμπος είδε γκολ!

Η ΑΕΛ πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη με 2-1 σε βάρος της Παναχαϊκής και αναρριχήθηκε στην 6η θέση.
Ακόμα και οι μπουκ δέχονταν στοιχήματα εάν αυτή τη φορά η θεσσαλική ομάδα έβρισκε δίχτυα στο γήπεδό της. Βλέπετε, στα τρία προηγούμενα εντός έδρας, οι «βυσσινί» είχαν παραχωρήσει ισάριθμες «λευκές» ισοπαλίες απέναντι στους Βύζαντα ΜεγάρωΝ, Πιερικό και Ηρακλή Ψαχνών. Ωστόσο, το απόγευμα της Κυριακής (04/12) φρόντισαν να φτάσουν στο πρώτο τρίποντο στο AEL FC ARENA απέναντι στην Παναχαϊκή.
Τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τους Θεσσαλούς, αφού στο 11’ και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκονζάλες ο Ζεκίνια με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ. Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (41’) ο Κατσιαρός σέντραρε και ο Σεσίνια με κεφαλιά «έγραψε» το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να γίνουν πιο επιθετικοί και σε αυτό τους βοήθησε η αποβολή του Αραμπατζή στο 60’. Έτσι, δύο λεπτά αργότερα ο Ντίνας με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σωτηρίου και στο 86’ ήρθε η μείωση του σκορ. Ο Ατματσίδης με σουτ σημάδεψε τη συμβολή των δοκαριών και στην επαναφορά ο Κυβελίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-1.
Ο Αραμπατζής αποβλήθηκε στο 60’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ κίτρινες είδαν οι Πακάλτσης, Κοιλιάρας, Νεμπεγλέρας, Ντίνας.
ΑΕΛ: Σωτηρίου, Αραμπατζής, Ταλ, Κολοβέτσιος, Κατσιαρός, Χατζής, Νεμπεγλέρας (63' Παπαγεωργίου), Γκονζάλες (79' Χασομέρης), Μπόα Μόρτε, Σεσίνια, Ζεκίνια.
Παναχαϊκή: Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Κοκκίνης (46' Κοιλιάρας), Πακάλτσης (46' Κυβελίδης), Ιωάννου, Τσεμπερίδης, Φούφουλας, Μενδρινός (78' Ατματζίδης), Ουρτάδο, Ντίνας, Φουρτάδο.

www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου