Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Η ΑΕΛ για τα διαρκείας

Η θεσσαλική ομάδα ενημέρωσε τους φιλάθλους σχετικά με την επιστροφή χρημάτων που δικαιούνται οι κάτοχοι τριετούς διαρκείας.
Αναλυτικά η διοίκηση της ΑΕΛ ανέφερε:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους κατόχους διαρκείας τριετίας 2010-13 που έχουν αποκτήσει εισιτήριο με τη χρήση της πιστωτικής κάρτας AEL VISA, ότι από την Τετάρτη 7/12 μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ στον 1ο όροφο του AEL FC ARENA για τη διαδικασία επιστροφής του ποσού της διαφοράς, από τη μείωση των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2011-12).
Η διαδικασία θα γίνεται με πίστωση του ανωτέρω ποσού στην κάρτα AEL VISA του κατόχου και ταυτόχρονη αναπροσαρμογή των αντίστοιχων δόσεων.
Για τη διαδικασία – η οποία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 16/12 – απαραίτητη είναι η προσκόμιση της πιστωτικής κάρτας AEL VISA, της αστυνομικής ταυτότητας και της Κάρτας Φιλάθλου του κατόχου.
Για την εξυπηρέτηση του κοινού το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ θα λειτουργεί καθημερινά (από Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 10π.μ. έως τις 4μ.μ.
Οι κάτοχοι διαρκείας για την τριετία 2010-13 που έχουν αποκτήσει εισιτήριο καταβάλλοντας ολόκληρο το ποσό μετρητοίς, θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση για τη διαδικασία επιστροφής.
Ομοίως και για την επιστροφή των συναλλαγματικών, που θα ξεκινήσει το τελευταίο 10ήμερο του Δεκεμβρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου