Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

«Δεν ξέρω γιατί απορρίφθηκε»

Οι διαπραγματεύσεις του Ανδρέα Πάτση με τον Κώστα Πηλαδάκη οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο χθες το μεσημέρι κι έτσι, η είσοδος του γνωστού δικηγόρου στο μετοχικό σχήμα της Λάρισας δεν θα γίνει.

Τουλάχιστον, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο κ. Πάτσης, «…προς το παρόν, η ιστορία σταματάει εδώ.

Είχα όρεξη να προσφέρω και έκανα μία πρόταση, αλλά απορρίφθηκε…

Δεν ξέρω γιατί.

Ζήτησα απεμπλοκή από το γήπεδο, μεταβίβαση του 70% και διοίκηση… από σήμερα»
!

Αρχικά, τόνισε: «Σε πρώτη φάση, μου έγινε μία πρόταση συνεργασίας από τον κ. Πηλαδάκη. Υπήρξαν κάποιες διαπραγματεύσεις. Εγώ, σεβόμενος τον κ. Πηλαδάκη, την ΑΕΛ και ενόψει των μεταγραφών, αλλά και του στόχου της ομάδας, που είναι το πρωτάθλημα, αξιολόγησα την κατάσταση και κατέθεσα εγγράφως μία πρόταση. Την Κυριακή, μάλιστα, είχαμε και ένα ραντεβού με τον κ. Πηλαδάκη, στη Γλυφάδα. Τη Τρίτη το μεσημέρι, όμως, η πρότασή μου απορρίφθηκε. Δεν ξέρω γιατί».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τα σημεία της πρότασής του: «Ζήτησα 1)απεμπλοκή της ΑΕΛ από το γήπεδο και επαναδιαπραγμάτευση αυτού του θέματος, 2)μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου, της τάξης του 70% και 3)διοίκηση… από σήμερα! Η ΑΕΛ, θεωρώ, βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο. Εφόσον, λοιπόν, σου δίνεται η δυνατότητα για αλλαγές και ανακατατάξεις, νομίζω ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Και η προθεσμία που έδωσα, μέχρι την Παρασκευή, ήταν καθαρά για οργανωτικούς λόγους και όχι εκβιαστικούς! Δεν ήθελα να κάνω σίριαλ την ιστορία. Είχα όρεξη να προσφέρω, αλλά, προς το παρόν, η ιστορία σταματάει εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου