Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

No bet το 0-0 στο AEL FC Arena

 Δεν μπαίνει γκολ στα εντός έδρας παιχνίδια της Λάρισας, με τις στοιχηματικές να έχουν κλειδώσει το 0-0, όπως έγινε και με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών.
Οι παίκτες της ΑΕΛ προσπάθησαν, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν την πρώτη εντός έδρας νίκη τους, μένοντας πάλι στο 0-0 απέναντι στον νεοφώτιστο Ηρακλή.
Οι παίκτες της ΑΕΛ προσπάθησαν, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν την πρώτη εντός έδρας νίκη τους, μένοντας πάλι στο 0-0 απέναντι στον νεοφώτιστο Ηρακλή, με τους 6.000 θεατές να τους αποδοκιμάζει έντονα. Πλέον οι «βυσσινί» έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος για την άνοδο, έχοντας μόλις μια νίκη και τρεις ισοπαλίες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα του αγώνα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, πιέζοντας για το γκολ, ενώ η ομάδα των Ψαχνών είχε παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς, βγαίνοντας μπροστά με αντεπιθέσεις. Το γκολ όμως δεν ήρθε και το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ.
Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Λάρισα να πιέζει και να πολιορκεί την εστία του Τόλιου, χωρίς να καταφέρει να τον νικήσει. Ο Ηρακλής στο τέλος θα μπορούσε να κλέψει το «τρίποντο», αλλά ο Ντελέκος δεν κατάφερε να νικήσει τον Σωτηρίου όταν βρέθηκε απέναντί του στο 90’.
ΑΕΛ: Σωτηρίου, Αραμπατζής, Ααράμπ, Χατζής, Κατσιαρός, Μπόα Μόρτε, Σιατραβάνης (63’ Σαϊτιώτης), Γκονζάλες, Σεσίνια, Πλιάγκας (72’ Βούζας), Ζεκίνια (83’ Τσιμπάμπα)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Τόλιος, Μπακομήτρος, Ζουλιώτης (53’ Γανωτής), Ρεπέτσας, Γιώτας, Παριανός, Δελημπάσης, Λιόσης, Ντελέκος, Σέγκος (60’ Ροντρίγκο), Τσοκάνης (73’ Πάγκαλος)

www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου