Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Αναβλήθηκε η 15η αγων. της Football League

Με ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή της Football Leagueκαι FootballLeague2 ανέστειλε την διεξαγωγή των αγώνων της Τετάρτης (01/02), μετά την απόφαση του ΠΣΑΠ για αποχή των μελών του από τους αγώνες του πρωταθλήματος των δυο κατηγοριών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ περί συμμετοχής των μελών- ποδοσφαιριστών του σε αποχή από τους αγώνες πρωταθλήματος Β΄& Γ΄ Εθνικής κατηγορίας από 1-2-2012, είμαστε υποχρεωμένοι ως διοργανώτρια αρχή να αναστείλουμε την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων των κατηγοριών αυτών από την Τετάρτη 1-2-2012.
Συνεπώς δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες των πρωταθλημάτων αυτών την 1-2-2012 και 5-2-2012.
Η απόφαση αυτή, παρά τις περί του αντιθέτου προσπάθειες των ομάδων ελήφθη λόγω της συμμετοχής των ποδοσφαιριστών στην αποχή που προκήρυξε ο ΠΣΑΠ και την συνεπεία αυτής αδυναμίας τους να συμμετάσχουν στους ανωτέρω αγώνες πρωταθλήματος.»
Την Πέμπτη συνεδριάζει η Αρχή
Το Διοικητικό Συμβούλιο της FootballLeague-FootballLeague2 ΟΠΑΠ όρισε την Πέμπτη (02/02, 13.00) συνεδρίαση με θέματα συζήτησης Ημερήσιας Διάταξης:
1. Διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων FOOTBALLLEAGUE& FOOTBALLLEAGUE2 μετά την απόφαση του ΠΣΑΠ περί αποχής των μελών του- ποδοσφαιριστών.
2. Ενημέρωση σχετικά με ΟΠΑΠ.
3. Διάφορα Θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου