Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Σούζα η Λάρισα

Με εμφάνιση ομάδας Σούπερ Λίγκας, η Λάρισα επικράτησε 3-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών και έδειξε πως είναι εδώ στην υπόθεση ανόδου. Οι «βυσσινί» με δύο γκολ του Τσιμπάμπα και ένα του Χατζή έφτασαν σε αυτή την επικράτηση.Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αν οι παίκτες της ΑΕΛ ήταν λιγάκι πιο προσεκτικοί στις φάσεις που δημιούργησαν στο δεύτερο ημίχρονο. Έστω κι έτσι, πάντως, κατάφεραν να «σφραγίσουν» τη νίκη πάλι με τον Τσιμπάμπα στο 84ο λεπτό, αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 78ο λόγω αποβολής του Χατζή με 2η κίτρινη κάρτα. Αυτό ήταν και το μόνο αρνητικό για την ΑΕΛ από την παρουσία της στα Γιαννιτσά.

Οι φάσεις του αγώνα
16ο: Ο δεύτερος βοηθός ανακόπτει εσφαλμένα ως οφσάιντ τον Σαϊτιώτη, ο οποίος φεύγει μόνος τετ-α-τετ με τον Βοσνιάδη.
19ο: Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Γύρισμα του Τσιμπάμπα, ο Νεμπεγλέρας μέσα στην περιοχή από πλάγια θέση, πιάνει διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα περνάει άουτ.
25ο: Σουτ του Πλιάγκα έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Βοσνιάδης.
26ο: 0-1. Η ΑΕΛ ανοίγει το σκορ με μακρινό σουτ του πρώτου της σκόρερ, Τζόελ Τσιμπάμπα.
28ο: Νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Ο Πλιάγκας από αριστερά μπαίνει στην περιοχή, φέρνει τη μπάλα στο δεξί σουτάρει, προβολή του Τσιμπάμπα, απόκρουση και κόντρα πάνω στον Χατζή που κάνει προβολή από τα δύο μέτρα και η μπάλα, τελικά, άουτ.
45ο: 0-2. Η ΑΕΛ διπλασιάζει τα γκολ με πλασέ του Χατζή μετά από ωραία μπαλιά-τρύπα του Πλιάγκα.
48ο: Σουτ του Ντατίδη, η μπάλα περνάει άουτ. 60ο: Μοναδική ευκαιρία χαμένη από τον Χασομέρη. Ο Τσιμπάμπα με την μία τον βγάζει τετ-α-τετ στην αντεπίθεση, αλλά ο Χασομέρης κάνει ένα βιαστικό, μακρινό πλασέ δίνοντας τη δυνατότητα στον Βοσνιάδη να μπλοκάρει.
62ο: Ευκαιρία για την ΑΕΛ στην αντεπίθεση. Ο Τσιμπάμπα κάνει παράλληλη μπαλιά, αλλά ο Σαϊτιώτης είναι ένα βήμα πίσω και δεν προλαβαίνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. 78ο: Αποβολή του Χατζή με 2η κίτρινη κάρτα.
84ο: 0-3. Η ΑΕΛ έστω και με 10 παίκτες «καθαρίζει» το ματς με ωραίο γκολ του Τσιμπάμπα.
91ο: Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Σιατραβάνη.
Αναγέννηση Γιαννιτσών: Βοσνιάδης, Παπαδόπουλος (78’ Μπαξεβάνος), Τέλλος, Σερέτης, Κυζιρίδης (85’ Τζεβελέκης), Γιόνδης (71’ Τοσουνίδης), Ντατίδης, Αποστολίδης, Στεργίδης, Μπέκα, Τσίλης.
ΑΕΛ: Σωτηρίου, Αραμπατζής, Κολοβέτσιος, Ααράμπ, Κατσιαρός, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (83’ Καρανίκας), Χασομέρης (89’ Καραχάλιος), Τσιμπάμπα (90’ Σιατραβάνης), Σαϊτιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου