Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Κολοβέτσιος: «Καταστροφική σεζόν»

«Το πρωτάθλημα έχει σταματήσει, ήταν να συνεδριάσει η λίγκα σήμερα αλλά το ανέβαλαν και θα συνεδριάσουν την Πέμπτη. Δεν ξέρουμε πότε θα ξαναπαίξουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 που φιλοξένησε δηλώσεις.
«Αυτό που συμβαίνει φέτος είναι καταστροφή για εμάς. Περιμέναμε 4 μήνες να μάθουμε σε ποια κατηγορία θα είμαστε, κάναμε προετοιμασία, και τώρα ξαφνικά διακόπτεται επ’ αόριστον το πρωτάθλημα. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται», σχολίασε ο αμυντικός της Λάρισας στη συνέχεια.
Ο νεαρός άσος είπε επίσης ότι: «Παίζαμε εδώ κι ενάμιση μήνα Κυριακή και Τετάρτη. Τώρα δεν ξέρω πως θα παίζουμε όταν αρχίσει, αν αρχίσει, ξανά το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει καμία σχέση με το πρωτάθλημα της Super League. Εδώ στηρίζεσαι στη δύναμη και το… κακό ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να παίξεις καλό ποδόσφαιρο γιατί τα γήπεδα είναι απαράδεκτα. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα διαφορετικό, μόνο να στηριχθείς στη δύναμη».
Για τη φετινή πορεία της Λάρισας σχολίασε: «Εμείς ξεκινήσαμε χάνοντας βαθμούς στη Λάρισα με ισοπαλίες, ήμασταν άτυχοι. Μετά έγιναν αλλαγές, έφυγαν προπονητές, παίκτες, τώρα ήρθε νέος προπονητής. Θέλουμε χρόνο να δεθούμε μεταξύ μας, γιατί ήρθαν και νέα παιδιά. Θα δούμε πως θα πάμε, γιατί ήμασταν κι άτυχοι».
Για τις αντιδράσεις του κόσμου, είπε: «Καταλαβαίνουμε τον κόσμο που είναι στεναχωρημένος γιατί έχει συνηθίσει στα σαλόνια. Δεν το συζητάμε, πρέπει να ανέβει η ομάδα. Θεωρώ πως η δική μας ομάδα κι ο Πανθρακικός έχουν το προβάδισμα για την άνοδο».
Για τις φήμες περί μεταγραφής του σε μεγαλύτερο σύλλογο, ανέφερε: «Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ. Με ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα να ανέβει η ομάδα και θα δούμε. Μόνο αυτό με απασχολεί».
Για το πρωτάθλημα της Super League σχολίασε: «Φέτος έχει παιχθεί ωραίο ποδόσφαιρο, από ομάδες που δεν το περιμέναμε. Από τον Ατρόμητο, την Ξάνθη, είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός έχει προβάδισμα, έχει δείξει πως είναι πιο ομάδα μέχρι πρόσφατα, αλλά ο Ολυμπιακός με την εμφάνιση που έκανε στην Τούμπα έβαλε νέα δεδομένα. Θα πάει ως το τέλος η μονομαχία τους και θα κριθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι».
Για τις ομάδες που πήραν την άνοδο στο… παρά πέντε, υποστήριξε: «Αυτό που έγινε και με αυτές τις ομάδες, είναι απαράδεκτο. Καλείται ας πούμε η Δόξα να παίξει τόσα παιχνίδια. Και καλή ομάδα να έχεις, δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Πρέπει να έχεις πολλούς παίκτες και να ξοδέψεις πολλά χρήματα, πράγμα δύσκολο σε αυτή τη χρονική στιγμή».
Τέλος, για τη μάχη του Champions League ανέφερε: «Θεωρώ πως θα το πάρει η Μπάγερν Μονάχου το Champions League».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου