Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Απώλεια και στα Ψαχνά η... «άρρωστη» ΑΕΛ

Η ΑΕΛ πέταξε πόντους (0-0) και στην έδρα του μαχητικού Ηρακλή Ψαχνών και απομακρύνθηκε περισσότερο από την εξάδα.
Ό,τι και να πει κανείς για τη φετινή ΑΕΛ είναι λίγο... Οι Θεσσαλοί έβλεπαν το ματς του Σαββάτου (10/03) με τον Ηρακλή Ψαχνών ως ευκαιρία για νέο ξεκίνημα, όμως σκόνταψαν - όπως άλλωστε συνηθίζουν - ξανά. Αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ με την ομάδα της Εύβοιας και όσο απίστευτο και αν ακούγεται θα μπορούσαν να έχουν φύγει ακόμα και ηττημένοι αν ο Σωτηρίου δεν κρατούσε ανέπαφη την εστία του στο 81' σε εκτέλεση πέναλτι του Ζουλιώτη.
Οι «βυσσινί» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τη μεγάλη ευκαιρία δεν τη δημιούργησαν. Αντίθετα, την παράσταση έκλεψε ο διαιτητής, Τεβεκέλης, ο οποίος στο 45' άφησε τις δύο ομάδες με 10 παίκτες, δείχνοντας κόκκινες σε Θάνο, Ααράμπ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ «ανέβηκε», πίεσε, αλλά στο 81' ο Μούτσα ανέτρεψε τον Λιόση και, ευτυχώς, για τη θεσσαλική ομάδα, ο Ζουλιώτης νικήθηκε από τον Σωτηρίου. Ακολούθησαν μεγάλες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους με τον Πλιάγκα (84'), Μούτσα (δοκάρι στο 85'), που απέδειξαν ότι οι «βυσσινί» πάσχουν στην επίθεση...
Κάπως έτσι η ΑΕΛ πέταξε δύο ακόμα πολύτιμους βαθμούς και ο Ηρακλής Ψαχνών, που ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες, κατέκτησε έναν πολύτιμο πόντο στο ντεμπούτο του Γιώργου Φοιρού.

Πηγη:www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου