Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

«Η ΕΠΟ επιδιώκει την ολοκληρωτική μας καταστροφή»

Ο υπεύθυνος Τύπου της ΑΕΛ, Γιώργος Μανταίος, τοποθετήθηκε για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Λάρισας με τον Πανσερραϊκό, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η ΕΠΟ επιθυμεί την ολοκληρωτική καταστροφή των «βυσσινί»!
«Συγγνώμη λάθος μας είπε μετά το τέλος του αγώνα, αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτό, Όταν διαιτητής και επόπτης κάνουν το ίδιο λάθος, τι να πω; Κάποιος έβαλε τον κύριο Παπαπέτρου και τον βοηθό του να μας τρελάνουν και να δουν πότε θα κάνουν τον Πηλαδάκη σαν τα μούτρα τους», τόνισε αρχικά στον ραδιοφωνικός σταθμό Sentra 103,3 ο υπεύθυνος Τύπου της ΑΕΛ.
Για την «έκρηξη» του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη: «Το έχει δηλώσει ο κύριος Πηλαδάκης, ότι αν βρεθεί άνθρωπος θα παραχωρήσει την ομάδα. Από όλα αυτά τα χρόνια, το να βλέπεις ένα παράγοντα να φτάνει να φωνάζει, ‘αλήτες δεν ντρέπεστε’, τότε καταλαβαίνει κανείς πως η διαφορά με τους άλλους παράγοντες είναι εμφανής».
Ο Γιώργος Μανταίος, στη συνέχεια, τόνισε πως η ΕΠΟ βρίσκεται πίσω από τις κακές διαιτησίες κατά της ΑΕΛ: «Εννοείτε πως είναι θέμα Ομοσπονδίας. Όταν καταλύθηκε κάθε έννοια δικαιοσύνης και κράτησαν την Καβάλα και τον Βόλο, μετά δεν ήθελαν να μείνουμε εμείς στην κατηγορία, φάνηκε η προδιάθεση. Ο Πανσερραϊκός την πλήρωσε εξαιτίας μας! Αν ήμασταν εμείς τελευταίοι, δεν θα έπεφτε ο Πανσερραϊκός. Μας έλεγαν, σταματήστε να φωνάζετε θα γίνεται γραφικοί. Η νοοτροπία του Πηλαδάκη ήταν να μην φωνάζουμε, όταν δεν έχουμε την ομάδα που θέλουμε. Για να λέμε και την αλήθεια μας, εμείς ως ΑΕΛ έχουμε ένα… τουπέ. Όλα τα παιχνίδια κρίνονται στο γκολ όμως».
Ο υπεύθυνος Τύπου της ΑΕΛ, πρόσθεσε: «Είναι δεδομένο ότι δεν θα μας αφήσουν ήσυχους. Επιδιώκουν από την ΕΠΟ την ολοκληρωτική μας καταστροφή. Δεν γίνεται να έχουν βάλει δυο φορές τον ίδιο διαιτητή σε παιχνίδι όπου δυο ομάδες έχουν παράπονο. Οι παίκτες του Πανσερραϊκού προσποιούνταν σοβαρούς τραυματισμούς για να πάρουν κόκκινη κάρτα. Μετά παραπονέθηκαν πως τους χτύπησαν οπαδοί μας, ωστόσο ο γιατρός δεν βρήκε κάτι. Η εχθρότητα του Πανσερραϊκού είναι τουλάχιστον ύποπτη. Ο κύριος Παπαπέτρου και ο βοηθός του δεν γνωρίζουν τον κανονισμό του οφ σάιντ. Θα πρέπει να διαγραφούν σήμερα κιόλας».
Όσο για την επόμενη μέρα στην ΑΕΛ: «Οι παίκτες μας είναι έτοιμη να τα παρατήσουν. Δεν είναι θέμα βαθμολογίας, αλλά ματαιότητας. Τα παιδιά λένε πως και στα πλέι οφ να μπούμε δεν θα μας αφήσουν να παίξουμε. Εμείς κάνουμε προσπάθεια να παραμείνουμε στην μάχη με καλή ψυχολογία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου