Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Κεχαγιάς: «Η ψαλίδα μεγαλώνει...»

«Ήταν ένα μέτριο ματς στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με μεγαλύτερη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα, κάναμε ευκαιρίες, αλλά για ακόμη μία φορά δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Και όπως έχουμε πει, αν δεν βάζεις γκολ, δεν μπορείς να κερδίσεις. Στη φάση του πέναλτι, προφανώς ήμασταν τυχεροί, αλλά συνολικά είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και δικαιούμασταν τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε. Μας περιμένει ένα ντέρμπι την Τετάρτη με τον Πανσερραϊκό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι». Τα παραπάνω δήλωσε ο Νίκος Κεχαγιάς μετά από το τέλος του αγώνα στα Ψαχνά και στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις.

-Πως λύνεται το θέμα της δυστοκίας;

«Προσπαθούμε πολύ στις προπονήσεις, δουλεύουμε συνεχώς στις τελικές και στα τελειώματα. Χρειάζεται ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα. Σήμερα χάσαμε δύο ευκαιρίες από αυτές που δεν χάνονται».

-Προλαβαίνει η ομάδα το τρένο της ανόδου;

«Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Να μπούμε στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε εκεί τις πιθανότητες για άνοδο. Φυσικά δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά παίζει ρόλο και η διαφορά με την 3η θέση. Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε και κάθε αγώνας να τελειώνει γνωρίζοντας ότι παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου