Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

"Πιάσαμε πάτο"

Δείτε τα όσα δήλωσε ο Νίκος Κεχαγιάς μετά την ντροπιαστική ήττα στα Μέγαρα:
«Μεγάλη πίκρα και απογοήτευση. Νομίζω πως για μια ακόμη φορά ήμασταν στο ίδιο έργο θεατές. Όταν δημιουργείς σε έναν τέτοιο κάκιστο αγωνιστικό χώρο τόσες κλασικές ευκαιρίες και δεν μπορείς να σκοράρεις στο τέλος θα χάσεις αυτό το ματς όπως έγινε. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα. Η ομάδα χρειάζεται ένα γερό ταρακούνημα γιατί νομίζω πως έχουμε φτάσει στον πάτο».

Στην παρουσία του ενός μήνα έχετε εντοπίσει τα βασικότερα αίτια για όλο αυτό που περνά η ΑΕΛ;
«Φυσικά υπάρχουν προβλήματα, νομίζω ότι μόνο για το αγωνιστικό μπορώ να μιλήσω και να πω ότι όταν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις και αυτό γίνεται σε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια».


Είναι θέμα ψυχολογίας;
«Ετσι ακριβώς. Όταν σε συνεχόμενα παιχνίδια δημιουργείς ευκαιρίες, κλασικές ευκαιρίες μπροστά στον τερματοφύλακα και δεν μπορείς να σκοράρεις νομίζω πως ο ψυχολογικός παράγοντας είναι αυτός που επηρεάζει και έχει επηρεάσει πολύ την ομάδα».


Η αλλαγή του  Γκρούμπιεσιτς;
«Εκανε θεραπεία τις δύο τελευταίες ημέρες διότι είχε μια ενόχληση στον τένοντα. Ένιωσε ενόχληση στο ημίχρονο, αλλά νομίζω πως παραπάνω από 60 με 65 λεπτά δεν μπορεί να ανταποκριθεί και έχοντας το πρόβλημα ήταν ακόμη πιο επικίνδυνο. Είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές στο σημερινό παιχνίδι».


Ποιο είναι το ταρακούνημα που χρειάζεται η ομάδα; Χρειάζεται ανασυγκρότηση;
«Στη μέση της σεζόν δεν μπορείς να πάρεις παίκτες και να αναδιοργανώσεις. Πρέπει να εστιάσουμε στα προβλήματα, γιατί τα έχουμε εντοπίσει. Πρέπει να βρούμε λύσεις και να τα ξεπεράσουμε. Επειδή είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, ότι και να λέμε, ότι και να κάνουμε, όσες ώρες και να κάτσουμε να συζητήσουμε δεν αλλάζει απολύτως τίποτε. Δεν μπορεί να αλλάξει τίποτε παρά μόνο αν έρθουν τα αποτέλεσμα. Μερικές φορές τα αποτελέσματα καλύπτουν τις αδυναμίες σου, αλλά σε εμάς αυτή τη στιγμή εάν δεν έρθουν αποτελέσματα δεν μπορούμε να αλλάξουμε πράγματα. Καλώς ή κακώς είτε παίξεις μπάλα, είτε δεν παίξεις πρέπει να πάρεις το αποτέλεσμα."


Στα τελευταία ματς δύο γκολ, πέντε βαθμοί. Μήπως σιγά, σιγά αλλάζουν οι στόχοι της ομάδας;
«Εκ των πραγμάτων. Σίγουρα η ομάδα λόγω δυναμικής και λόγω ονόματος πάντα θα πρέπει να βλέπει ψηλά. Δεν γίνεται διαφορετικά και πρέπει να το κάνεις όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Θα πρέπει να τα βάλουμε κάτω. Ήταν ένα γερό χαστούκι. Πρέπει να δούμε τα πράγματα κάπως διαφορετικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου