Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

«Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω το βαπόρι» (mp3)

Απολογητικός για την κακή πορεία της ομάδας παρουσιάστηκε ο Κώστας Πηλαδάκης στη συνέντευξη που έδωσε στη «Ραδιοφωνία Κισσάβου 97.8». Ο πρόεδρος των «βυσσινί» δημοσίως ανέλαβε την ευθύνη για την κακή πορεία της ομάδας μιλώντας για λάθη στον σχεδιασμό της ομάδας όχι μόνο φέτος, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, ενώ τόνισε πως δεν «Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω το βαπόρι. Στόχος αυτή τη στιγμή είναι να συσπειρωθούμε όλοι γύρω από την ομάδα και να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε τι θα γίνει σε περίπτωση που η ομάδα δεν καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία ήταν σαφής. «Θα «πεθάνω» από τη στεναχώρια του και θα αγωνιστώ να ανεβάσω την ομάδα και πάλι», ενώ συμπλήρωσε « Ήρθα και ανέλαβα την ομάδα στη Β’ Εθνική  με πολλά χρέη αλλά και με έναν αξιοπρεπή άνθρωπο τον κύριο Σωτηρούλη, που ήξερε τι μπορεί να κάνει και που μπορεί να φτάσει την ομάδα και φυσικά δεν τον κακίζω τον άνθρωπο. Να παρατήσω την ομάδα μου στην μέση δεν υπάρχει περίπτωση θα την ανεβάσω και πάλι με κόπο κι ότι χρειαστεί».
Επίσης για τις διοικητικές αλλαγές τόνισε πως : «Το μοντέλο αυτό που ακολουθήσαμε όλα αυτά τα χρόνια δίνοντας στο προπονητή τη διαχείριση της ομάδας και κάνοντας πολλές δεν μπορεί να λειτουργήσει. Έχω καταλάβει το λάθος μου. Χρειαζόμαστε αλλαγές στην εσωτερική μας δομή που ήδη έχω δρομολογήσει. Χρειάζεται στην Ελλάδα με τον τρόπο που λειτουργούν τα σωματεία ένας άνθρωπος που ονομάζεται τεχνικός διευθυντής και θα προετοιμάζει το επόμενο εξάμηνο της ομάδας. Πρέπει να αποφορτιστεί από αυτή τη λογική ο προπονητής. Δεν μπορεί να ακολουθηθεί όπως πίστευα το μοντέλο όπως στην Αγγλία και για αυτό θα το αλλάξω. Αναλαμβάνω την ευθύνη και θα το αλλάξω. Χρειάζονται και κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι θα έχουν άμεσα επαφή μαζί μου, που θα μπούνε στα αποδυτήρια και θα βοηθήσουν ψυχολογική ανάταση και ηρεμία των παικτών».

ΠΗΓΗ:www.sportlrissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου