Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

«Είμαστε δίπλα σας...»



Την πίτα του έκοψαν το βράδυ της Πέμπτης οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, οι Monsters στο club «Rock Soc». Αρκετός κόσμος έδωσαν το παρών. Εκεί ήταν και αντιπροσωπεία των παικτών, όπως και της ΠΑΕ. Ο κόσμος έστειλε για μια ακόμα φορά το δικό του μήνυμα, πως στηρίζει την ομάδα και θα είναι στο πλευρό της, στη «μάχη» που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Εκατοντάδες κόσμου έδωσαν το παρών σε αυτή την εορταστική βραδιά. Υπήρχαν πολλά μέλη από το ποδοσφαιρικό τμήμα των «βυσσινί», όπως κι αντιπροσωπεία της ΠΑΕ. Προβλήθηκε βίντεο με την περσινή πορεία της ομάδας, η οποία ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, την ΑΕΛ να καταλαμβάνει την 5η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να εξασφαλίζει τόσο το εισιτήριο για τα πλέι οφ όσο και για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της φετινής περιόδου.

Επιπλέον, υπήρχε και βίντεο με την ιστορία της ΑΕΛ. Από τη στιγμή της ίδρυσής της, με εκτενή στιγμιότυπα από τη «χρυσή» δεκαετία του 1980 όταν οι «βυσσινί» έγραψαν ιστορία κατακτώντας πρώτα το Κύπελλο Ελλάδας (1985) και λίγο αργότερα και το Πρωτάθλημα (1988). Η αναδρομή στο... χρόνο δεν σταμάτησε εκεί. Υπήρξαν στιγμές από τα «δύσκολα» χρόνια, όταν η ΑΕΛ βρέθηκε στη Γ’ Εθνική, σε μια δύσκολη περίοδος, αλλά και η ανάκαμψη και η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Ακόμα εικόνες και στιγμές από το πρόσφατο παρελθόν, όταν η ΑΕΛ κατέκτησε για δεύτερη φορά στην ιστορία της, το Κύπελλο Ελλάδας (2007), όπως και από τη συνέχεια εκείνης της επιτυχίας, με τους «βυσσινί» να κάνουν την υπέρβαση και να προκρίνονται στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου UEFA. Σ' όλα τα παραπάνω, υπήρχε και η σχετική αφήγηση στα αγγλικά, για να καταλαβαίνουν και οι αλλοδαποί παίκτες της ΑΕΛ που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

Ο κόσμος για μια ακόμα φορά εξέφρασε τη στήριξή του, στην αγαπημένη τους ομάδα. Το μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές ήταν πως «Σας στηρίζουμε… Σας πιστεύουμε… Μπορείτε να σώσετε την ομάδα… Να ξέρετε ένα πράγμα… Θα είμαστε διαρκώς δίπλα σας».

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ, τίμησε και την μνήμη του Μανώλη Ρακιντζόγλου που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο καιρό, νικημένος από την επάρατη νόσο. Την αναμνηστική πλακέτα έδωσε στον γιό του εκλιπόντα, ο παλαιός ποδοσφαιριστής των «βυσσινί», Θοδωρής Βουτυρίτσας.

Ο ίδιος έχει φορέσει για χρόνια με επιτυχία τη φανέλα της ΑΕΛ και μίλησε για την κατάσταση: «Μπορεί η ομάδα να περνάει μια δύσκολη στιγμή, όμως όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Η ΑΕΛ είναι ομάδα που πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί, πρέπει πάντα να έχει υψηλούς στόχους και τίτλους κι όχι να “παλεύει” για τη σωτηρία και την παραμονή στην κατηγορία».

• Κατά την κοπή της πίτας, το φλουρί πήγε στα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου