Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Να μην... πέσει στα Πηγάδια


Πολλά θα κρίνει το αποτέλεσμα του αγώνα με την Ξάνθη για την ΑΕΛ, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να παίζει τα ρέστα του το Σάββατο (16:45 ΝΕΤ).

Το παιχνίδι στα Πηγάδια είναι δίχως αύριο για την ομάδα της Λάρισας, που παίζει ένα κρίσιμο αγώνα το Σάββατο με την Skoda Ξάνθη, ομάδα με την οποία έχουν τους ίδιους στόχους.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δοκίμασε αρκετά σχήματα όλη την εβδομάδα, ενώ την Παρασκευή είδε με μεγάλη του ευχαρίστηση τους Μπλάζεκ και Κατσιαρό να βγάζουν όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, βάζοντας έτσι υποψηφιότητα για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Στην ομάδα υπάρχει μεγάλη πίεση για θετικό αποτέλεσμα, αφού σε περίπτωση ήττας τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα, με τον Έλληνα τεχνικό να είναι μια ανάσα προς την πόρτα της εξόδου.

Μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει και διάφορα σενάρια, που θέλουν τον Κώστα Πηλαδάκη να έχει βρει 1-2 περιπτώσεις τεχνικών, αν οι βυσσινί δεν καταφέρουν να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση.

Ο Βιέρα αναμένεται να καθίσει κάτω από τα γκολπόστ. Στο κέντρο θα παίξουν οι Νταμπίζας και Μελίσσης με τους Βελάσκο και Κατσιαρό να είναι οι επικρατέστεροι για τα άκρα. Στην μεσαία γραμμή τα ερωτηματικά είναι πολλά, αφού Μετίν, Πούρι, Κυριακίδης, Σκάτσελ και Ρομέου διεκδικούν μια θέση, με τους τέσσερις πρώτους να είναι τα φαβορί.

Τέλος όσο αφορά την επιθετική γραμμή, δεν αποκλείεται να δούμε τους Μπλάζεκ και Κουζάν για πρώτη φορά μαζί.

Βέβαια υπάρχει η πιθανότητα να έχουμε μικροεκπλήξεις στην ενδεκάδα, με τον Θοδωρή Τριποτσέρη και τον Τουάμα να διεκδικούν μια θέση.

Οι 20 εκλεκτοί του Μαρίνου Ουζουνίδη

Βιέρα, Σέρεμετ, Φλάβιο, Μπουκουβάλας, Βελάσκο, Κατσιαρός, Νταμπίζας, Τριποτσέρης, Μελίσσης, Ααράμπ, Κυριακίδης, Ραντοσάβλιεβιτς, Ρομέου, Μπλάζεκ, Σκάτσελ, Τουάμα, Πούρι, Μετίν, Ρικάρντο Ζέσους, Κουζάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου