Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Μια από τα ίδια


Ορισμένοι περίμεναν ότι η έλευση του Γιάννη Παπακώστα θα άλλαζε κάποια πράγματα προς το καλύτερο στην ΑΕΛ, αλλά δυστυχώς αυτή την αλλαγή δεν την είδαμε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εκεί που οι «βυσσινί» ηττήθηκαν με 2-0 από τον Άρη και έπεσαν εκ νέου στην επικίνδυνη ζώνη.

Τίποτα δεν δείχνει να είναι ικανό να αλλάξει την κακή πορεία των «βυσσινί» τη φετινή περίοδο. Για πολλοστή φορά φέτος η ΑΕΛ χάνει παιχνίδι σε λιγότερο από πέντε λεπτά. Για την ακρίβεια ο Άρης χρειάστηκε μόλις δυο λεπτά για να μετατρέψει την αναμέτρηση σε «περίπατο»… Βέβαια, αυτό δεν ήταν το μοναδικό από τα κακά φετινά συμπτώματα που έκανε την επανεμφάνιση του σήμερα.

Η ΑΕΛ μπορεί κάλλιστα φέτος να αναδειχθεί σε ιδανική αυτόχειρας… Μόνο έτσι μπορεί να δικαιολογήσει κανείς τόσο την αποβολή του Ραντοσάβλεβιτς, ο οποίος κατάφερε να πάρει δυο κίτρινες κάρτες στα 15 πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες σχεδόν μια αναμέτρηση, όσο και την ασυνεννοησία των Νταμπίζα – Βιέρα στο 2-0.


Λεπτό προς λεπτό

4’ Λάθος της μεσαίας γραμμής, ο Πρίττας έβγαλε ωραία στον Νέτο, που σέντραρε συρτά, αλλά ο Βιέρα έπεσε σωστά στην πορεία της μπάλας και μπλόκαρε τη μπάλα.

6’ Σουτ του Ραντοσάβλιεβιτς η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Σηφάκη.

8’ Σέντρα σουτ του Νέτο, έδιωξε λίγο πριν την γραμμή ο Νταμπίζας, ενώ ήταν εκτός θέσης ο Βιέρα.

15’ Δυνατό φάουλ του Κουζάν ο Σηφάκης έπεσε και απέκρουσε στη γωνία του.

20’ Σουτ του Κάλβο ο Βελάσκο έβαλε το σώμα του και έδιωξε τον κίνδυνο

32’ ΓΚΟΛ Αντεπίθεση του Άρη με τον Κάλβο, που βρήκε εκτός περιοχής τον Ναφτί που σούταρε δυνατά στέλνοντας τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστία του Βιέρα κάνοντας το 1-0.

35’ ΓΚΟΛ Από γέμισμα του Ναφτί και πρώτη κεφαλιά του Μελίσση προς τα πίσω, ο Νταμπίζας προσπάθησε να αφήσει τη μπάλα, αυτή χτύπησε στην πλάτη του και στρώθηκε στον Κάμπορα που αν και δέχθηκε το μαρκάρισμα από τον Βιέρα βρήκε τον τρόπο να την στείλει στα δίχτυα και να κάνει το 2-0.

38’ Κόρνερ του Σκάτσελ κεφαλιά του Νταμπίζα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Σηφάκη και κατέληξε άουτ.

58’ Σουτ του Χαβίτο εύκολα μπλόκαρε ο Βιέρα.

61’ Ωραία κάθετη μπαλιά του Κουζάν προς τον Μπλάζεκ έβαλεστην πλάτη τον Νασούτι, αλλά σούταρε ψηλά άουτ.

66’ Σέντρα του Χαβίτο, κεφαλιά του αμαρκάριστου Κάμπορα η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

73’ Ατομική ενέργεια του Κόκε και στρώσιμο στον Χαβίτο που έκανε άτσαλο σουτ στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

84’ Σουτ του Κάλβο, ο Βιέρα έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε τη μπάλα.

87’ Σουτ του Κουζάν έπεσε και μπλόκαρε στη γωνία του ο Πέσκοβιτς

90’ Αντεπίθεση του Άρη και σουτ του Χαβίτο η μπάλα πέρασε άουτ.

Άρης: Σηφάκης (51’ Πέσκοβιτς), Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο, Κάλβο, Φερνάντεζ (15’ Ναφτί), Κόκε, Νασούτι, Κάμπορα, Χαβίτο, Πρίττας (91’ Κουλουχέρης).

ΑΕΛ: Βιέρα, Νταμπίζας, Μελίσσης, Κατσιαρός, Βελάσκο, Ιγκλέσιας (78’ Ρομέου), Ραντοσάβλιεβιτς, Φλάβιο (19’ Κυριακίδης), Σκάτσελ (62’ Πούρι), Μπλάζεκ, Κουζάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου