Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Φλάβιο Πίντο: «Δύσκολα κερδίζεις τον ΠΑΟΚ»


Τις δυσκολίες του επερχόμενου παιχνιδιού της Λάρισας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ τόνισε ο μέσος της θεσσαλικής ομάδας Φλάβιο Πίντο Ντε Σόουζα στην αθλητική εκπομπή Revolution του Αθλητικού Metropolis. O 30χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε συν τοις άλλοις στην εικόνα που παρουσιάζει η Λάρισα τις τελευταίες αγωνιστικές, στην δυναμική του συλλόγου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προηγούμενη ομάδα του, τον Άρη και στην προοπτική να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας.

«Ξέρουμε ποια ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που δύσκολα μπορείς να κερδίσεις. Έχει ένα καλό υλικό, μία ομάδα καλά οργανωμένη που δεν είναι τυχαία ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Εμείς βέβαια είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε για να ανέβουμε ακόμα ψηλότερα».

Στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές και στην δυναμική του συλλόγου: «Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα προς το καλύτερο φυσικά. Έχουμε αυτοπεποίθηση και έχουμε βρει γενικά τον εαυτό μας. Πιστεύω ότι η Λάρισα είναι μία πολύ καλή ομάδα και απλώς τώρα το δείχνει ακόμη καλύτερα» τόνισε και συνέχισε: «Είναι εξαιρετικό για όλους μας όταν βλέπουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο. Νιώθουμε πραγματικά ότι παίζουμε σε μία μεγάλη ομάδα και θέλουμε αυτό τον κόσμο να του δίνουμε χαρά».

Τέλος ο πρώην παίκτης του Άρη αναφέρθηκε στην προηγούμενη ομάδα του και στην προοπτική να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας: «Αυτή την στιγμή είμαι παίκτης της Λάρισας και με αφορά μόνο η Λάρισα. Αν όμως ο Άρης πάει στον τελικό, θα τον υποστηρίζω γιατί θέλω οι πρώην συμπαίκτες μου να κατακτήσουν αυτό το κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου