Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Στην έκτη θέση η ΑΕΛ μαζί με τον ΠΑΟΚ


Τρεις αγωνιστικές έμειναν για το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, και η ΑΕΛ βρίσκεται στην 6η θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ στην λίστα με το πόσο επιρρεπείς είναι οι ομάδες στις κίτρινες κάρτες.

Ξάνθη και Καβάλα είναι πρώτες στη σχετική λίστα με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες, αφού οι παίκτες των δύο επαρχιακών ομάδων έχουν δει το χρώμα τους από 91 φορές! Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει αντικρίσει τις πιο πολλές κίτρινες στη θρακιώτικη ομάδα, 12, ενώ, αντίστοιχα, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς και Ντουγκλάο έχουν από 11 στη νεοφώτιστη και ευχάριστη έκπληξη της φετινής Σούπερ Λίγκας, ομάδα της Καβάλας.

Σε …απόσταση αναπνοής βρίσκεται ο Ηρακλής, με τους παίκτες του «Γηραιού» να έχουν αντικρίσει την κίτρινη 90 φορές, ενώ ο πιο …κιτρινισμένος για την ομάδα του Γιόζεφ Μπουμπένκο είναι ο Ιάκομπ με 15, πρώτος, συνολικά στις κίτρινες, στη Σούπερ Λίγκα.

Πιο κάτω συναντάμε τον Εργοτέλη με 87 κίτρινες κάρτες, με τον Μανόλη Ρουμπάκη πρώτο, να τις έχει αντικρίσει 11 φορές.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα με 85 κίτρινες (ο Βάντερσον έχει τις περισσότερες, 9), ενώ την έκτη θέση στη σχετική λίστα μοιράζονται ΠΑΟΚ και ΑΕΛ (αντίπαλοι την Κυριακή στο «Αλκαζάρ»), οι οποίοι έχουν από 83 κίτρινες κάρτες. Από τον «Δικέφαλο του Βορρά» πιο επιρρεπής στις κίτρινες είναι ο Αραμπατζής με 9, ενώ από τους «βυσσινί» οι Νταμπίζας, Τουάμα και Ιγκλέσιας που έχουν από 7.

Από κει και πέρα, ο Αστέρας Τρίπολης έχει 84 (ο Καρντόσο έχει 9), ο Άρης έχει 82 (Ναφτί και Νασούτι έχουν από 9) και ο Πανιώνιος έχει 80 (Κουμορτζί και Μανιάτης από 8) κίτρινες κάρτες.

Στη δέκατη θέση βρίσκονται ΑΕΚ και Λεβαδειακός, που έχουν από 74 κίτρινες κάρτες, μακράν πρώτος ο Γιάχιτς στην «Ένωση» (σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του) και δεύτερος πίσω από τον Ιάκομπ, συνολικά, ενώ στους Βοιωτούς πρώτος είναι ο Κόλτζος με 9.

Ο Ολυμπιακός είναι πιο κάτω, οι παίκτες του οποίου έχουν αντικρίσει την κίτρινη κάρτα 73 φορές, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να έχει 7. Μαζί και ο Ατρόμητος με 73, πρώτοι για την ομάδα του Γιώργου Δώνη οι Φαβάλι και Ολιβέιρα, που έχουν από 9.

Προτελευταία είναι η υποβιβασμένη ομάδα του Πανθρακικού(!), με τους παίκτες της έτερης θρακιώτικης ομάδας του πρωταθλήματος να έχουν δει κίτρινη κάρτα 68 φορές και τον Μαρτσέλο Άλβες 9, ενώ τελευταίος στη σχετική λίστα, με τις λιγότερες κίτρινες κάρτες, είναι ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» έχουν δει το κίτρινο χρώμα της κάρτας 61 φορές, από τις οποίες, 7 έχει αντικρίσει ο Γιόσου Σαριέγκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου