Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Φιλική ισοπαλία στο Αλκαζάρ…


Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η ΑΕΛ με τον Ατρόμητο, σε φιλικό αγώνα που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Αλκαζάρ. Οι «βυσσινί» ήταν – σε γενικές γραμμές – καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες, ενώ είχαν και δύο χαμένα πέναλτι με τους Σίμιτς και Πούρι. Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκε ο υπό δοκιμήν Σέρβος γκολκίπερ, Νεμάνια Τζότζο, ενώ η ΑΕΛ έκλεισε το παιχνίδι έχοντας στην 11άδα της μόνο 4 επαγγελματίες άνω των 20 ετών.

Το φιλμ του αγώνα

7ο: Πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΛ. Ωραία ατομική ενέργεια και γύρισμα του Μπλάζεκ στο ύψος του πέναλτι, σουτ από τον Τουάμα, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

13ο: Φάουλ του Τουάμα, κεφαλιά του Κολοβέτσιου, η μπάλα φεύγει άουτ.

16ο: Ωραία ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ του Μπλάζεκ έξω από την περιοχή, διώχνει με δυσκολία ο Σάνκβιστ.

31ο: Νέα καλή στιγμή για την ΑΕΛ. Βαθιά μπαλιά του Μπουκουβάλα, ο Πούρι φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Ατρόμητου, αλλά το σουτ που επιχειρεί από πλάγια θέση, περνάει άουτ.

33ο: Σουτ του Τάτου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Σωτηρίου.

33ο: Ο Κατσιαρός αποκρούει με το κεφάλι σουτ του Σαγκανόφσκι, που κατευθυνόταν στην εστία.

41ο: Σέντρα του Τουάμα, κεφαλιά του Ιγκλέσιας, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

49ο: Ο Καραλής με μακρινό σουτ που κοντράρει στα σώματα και αλλάζει πορεία στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τον Ατρόμητο.

55ο: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τουάμα, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

57ο: Ωραία βαθιά μπαλιά του Κυριακίδη στον Μπλάζεκ, ο Τσέχος πλασάρει, αλλά ο Καραγκιολίδης μπλοκάρει.

63ο: Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για ισοφάριση από την ΑΕΛ. Από ωραία βαθιά μπαλιά του Σιατραβάνη ο Μπλάζεκ φεύγει στην επίθεση και κερδίζει πέναλτι από τον Ολιβέιρα. Ο Σίμιτς αναλαμβάνει την εκτέλεση, αλλά ο Καραγκιολίδης αποκρούει

75ο: Νέο χαμένο πέναλτι για την ΑΕΛ. Ο Πούρι δεν καταφέρνει να νικήσει τον Καραγκιολίδη σε πέναλτι που κέρδισε ο Σιατραβάνης.

77ο: Διαγώνιο σουτ του Πούρι, αποκρούει σε κόρνερ ο Καραγκιολίδης

78ο: 1-1. Η ΑΕΛ ισοφαρίζει με σουτ στην κίνηση του νεαρού Αντώνη Βούζα, μετά από μακρινό σουτ του Κατσιαρού και απόκρουση των αμυντικών του Ατρόμητου

ΑΕΛ: Σωτηρίου (46’ Τζοτζο), Μελίσσης (46’ Τριποτσέρης), Κολοβέτσιος, Κατσιαρός (78’ Μπαλής), Μπουκουβάλας (78’ Καρανίκας), Κυριακίδης (78’ Ελευθεριάδης), Ιγκλέσιας (72’ Βούζας), Τουάμα (55’ Σιατραβάνης), Πούρι (82’ Χολέβας), Μπλάζεκ (65’ Λύτρας), Αμπουχατζίρα (46’ Σίμιτς).

Ατρόμητος: Σάνκβιστ (46’ Καραγκιολίδης), Νάστος, Μπιλαγί, Μελισσάς, Ολιβέιρα, Σαρμιέντο (70’ Αθανασίου), Σφακιανάκης, Τάτος (58’ Καλαντζής), Καραλής (73’ Σκόνδρας), Σαγκανόφσκι (73’ Αποστολόπουλος), Μπρίτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου