Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Βλέπει Καπό και Πετρόπουλο


Στο στόχαστρο της ΑΕΛ βρίσκεται ο Γάλλος μεσοεπιθετικός Ολιβιέ Καπό. Επαφές με Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Πετρόπουλου, με τη μορφή δανεισμού.
Η απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη ήταν μόνο η αρχή για την ομάδα της ΑΕΛ, αφού η εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να είναι "καυτή" όσο αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα επόμενος στόχος των ανθρώπων των βυσσινί είναι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός Ολιβιέ Καπό, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι είχε προταθεί τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στον Παναθηναϊκό.

Ο 29χρονος άσος την τελευταία διετία δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φάση της καριέρας του, όμως η αξία του είναι δεδομένη και δεν αποκλείεται αν ρίξει τις αποδοχές του να αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή της ομάδας του Κάμπου.

Ζήτησε Πετρογκολ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΛ μετά τον δανεισμό του Χρήστου Μελίσση θέλει να αποκτήσει και τον Αντώνη Πετρόπουλο από τον Παναθηναϊκό, ειδικά στην περίπτωση που δεν καταφέρει να κρατήσει τον Κουζέν.

Οι δυο πλευρές έχουν ξεκινήσει επαφές, όμως μέχρι την άλλη εβδομάδα δεν αναμένεται να έχουμε εξελίξεις, αφού και οι πράσινοι περιμένουν την απόφαση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου