Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Νέοι U-17: Πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν…


Πάλεψαν οι Νέοι U-17 της ΑΕΛ κοιτώντας στα μάτια έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, αλλά δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό. Η ήττα 2-0 από τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό που έγινε στο Παγκρήτιο, μπορεί να τους στέρησε την ευκαιρία να κυνηγήσουν το μεγάλο όνειρο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους στερεί το χειροκρότημα για την εξαιρετική πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, μια πορεία που σφραγίστηκε από ένα εντυπωσιακό σερί των 18 αήττητων αγώνων και μια θέση ανάμεσα στις 4 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Ήταν μια σεζόν που κατέδειξε το μέγεθος των δυνατοτήτων τους, αλλά και την ποιότητα της δουλειάς, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Οι «βυσσινί» άντεξαν στην πίεση των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο ημίχρονο κι αν αξιοποιούσαν τη μεγάλη ευκαιρία του 39ου λεπτού με τον Τσένο, ο αγώνας θα είχε εντελώς διαφορετική μορφή. Το γκολ του Γκαβασιάδη στις αρχές του 2ου ημιχρόνου έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού, ο οποίος έφτασε σε δίκαιη νίκη.

Οι φάσεις του αγώνα

22ο: Από λάθος εκτίμηση των αμυντικών ο Βάντερσον μπαίνει από πλάγια στην περιοχή, σουτάρει, αλλά ο Παπαγιάννης αποκρούει σε κόρνερ.

26ο: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαλίτσιου με κατεύθυνση στο τέρμα, η μπάλα σταματάει στα σώματα των αμυντικών.

29ο: Διαγώνιο σουτ του Λυκογιάννη μέσα από την περιοχή, η μπάλα φεύγει άουτ.

39ο: Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Τσένο να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Πάντο, αλλά να πλασάρει άστοχα.

43ο: Εκπληκτική επέμβαση του Παπαγιάννη σε σουτ του Διβανέ, μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

49ο: Νέα εξαιρετική επέμβαση του Παπαγιάννη σε σουτ του Διβανέ από πλάγια θέση.

50ο: Ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ με σουτ του Γκαβασιάδη από το ύψος του πέναλτι.

62ο: Ατομική ενέργεια και σουτ του Παπαθανασίου έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Πάντος.

72ο: Καλή στιγμή για την ΑΕΛ. Σέντρα του Αγγέλη, κεφαλιά του Παπαθανασίου, η μπάλα περνάει λίγο άουτ.

78ο: Με σουτ από το ύψος του πέναλτι ο Αριανούτσος κάνει το 2-0 για τον Ολυμπιακό.

85ο: Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ να μειώσει το σκορ. Φάουλ του Τέγου, κοντινή κεφαλιά του Παπαθανασίου, η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ.

89ο: Σουτ του Βουτσιώτη από πλάγια θέση, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

ΑΕΛ: Παπαγιάννης, Τζιόλης (80’ Παπαθανασίου), Τέγος, Κανάκης (76’ Παναγιώτου), Γκαλίτσιος, Αλεξόπουλος, Τσένος (67’ Αγγέλης), Κουσιώρας, Ευαγγέλου (76’ Γκουντρουμπής), Τσιάρας, Παπαθανασίου (85’ Κρίτσας).

Ολυμπιακός: Πάντος, Κούλος, Δημακάκος, Ρουγκαλάς, Σούλης, Ιατρού (64’ Λάβδας), Διβανές (57’ Παιδάκης), Σιώπης, Γκαβασιάδης (81’ Βουτσιώτης), Βάντερσον (73’ Πολυχρονάκης), Λυκογιάννης (46΄Αριανούτσος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου