Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Συνάντηση Πηλαδάκη-Παπακώστα επί αθηναϊκού εδάφους


Χθες μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης (που είχε και μια συνομιλία με μέλη των “MΟNSTERS” όπου εξέφρασε την πίκρα του για την ήττα της ομάδας παρά το γεγονός ότι ο κόσμος δεν στεναχωρέθηκε αφού προτιμούσαν σωτηρία του Λεβαδειακού παρά της Ξάνθης) αναχώρησε για την Αθήνα και λίγο αργότερα έφυγε και ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχει συνάντηση των δύο ανδρών σήμερα στην πρωτεύουσα για την ομάδα και τους μεταγραφικούς στόχους ενώ θα κλεισθεί και φιλικό με αθηναϊκή ομάδα της Σούπερ Λίγκα (πιθανότατα και δύο, ένα εντός και ένα εκτός έδρας).

Στο μεταξύ αναμένεται να δει ο Παπακώστας όλους τους παίκτες ενώ σύμφωνα με εισήγηση του τεχνικού Κώστα Κατσάρα και του γενικού αρχηγού Ζήση Ζιάγκα θα γίνει επαγγελματίας ο Νίκος Καρανίκας και πιθανότατα και ο τερματοφύλακας Χρήστος Μπαταβάνης, ενώ θα δούνε και άλλους παίκτες των νέων όπως ο Λούγκος και ο Βούζας.

Γενικά ο σχεδιασμός αρχίζει πολύ νωρίς ενώ θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους πέντε με έξι παίκτες που παίζουν στην ομάδα.

1 σχόλιο:

  1. paidia prosexte kai kratiste to vasiko kormo tha tin patisoume sto telos min arxizoume na dioxnoume apo tora . kala einai na exeis nea paidia kai ellines alla einai pitsirikia akoma kai den einai etoima gia eppagkelmatiko podosfairo. prosexte min exoume ta idia

    ΑπάντησηΔιαγραφή