Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Τίμησε τους χορηγούς


Με το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας, συνεχίστηκαν σήμερα Τετάρτη οι εκδηλώσεις που αφιερώνει η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 στους χορηγούς της περιόδου 2009-10.
Από το πρωί, λοιπόν, στο χώρο της Κεντρικής Πλατείας, λειτούργησε έκθεση στην οποία οι φίλαθλοι μπόρεσαν να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες και τα νέα προγράμματα των επιχειρήσεων που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, την στήριξαν και της προσέφεραν ουσιαστική βοήθεια όλη τη χρονιά.

Το απόγευμα τον χώρο επισκέφθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, οι οποίοι έγιναν πόλος έλξης κυρίως των μικρών παιδιών. Κατά την παρουσία τους συζήτησαν με τον κόσμο, υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους θαυμαστές τους.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, σε μια σεμνή τελετή που παρουσίασε η υπεύθυνη του τμήματος μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ, κα Δήμητρα Βασιλάκου,, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 απένειμε τιμής ένεκεν αναμνηστικές πλακέτες και δώρα στους εκπροσώπους των χορηγών και φανέλες με τις υπογραφές των παικτών στους Συνδέσμους Φιλάθλων, καλώντας για την απονομή μέλη του Συνδέσμου Παλαιμάχων της ομάδας (οι κ.κ. Σελιώνης, Τσολάκης, Τσιτσιλής και Δ. Τσακμακίδης).

Αναλυτικά τιμήθηκαν οι επιχειρήσεις:

ΕΙΔΙΚΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: On Telecoms, ΟΠΑΠ, Adidas, Cosmote (την πλακέτα παρέλαβε ο brand manager κος Βασιλόπουλος Δημοσθένης), Marfin Egnatia Bank (περιφερειακός διευθυντής, κος Βασιλειάδης Αλέξανδρος), ΕΡΓΟ 3 ΑΤΤΕΕ (εργοταξιάρχης, κος Κωστούλας Ιωάννης), Ντόντος ΑΤΕ (κος Γιώργος Ντόντος κα ιυιός), Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις «Λιόντου» (κα Μαϊνάρα Μαρία), Renault Νασιακόπουλος (κα Βάγια Νασιακοπούλου), «Excelixis» Χαλύβδινες Κατασκευές Α.Ε. (κα Ειρήνη Γαβαλά), Καθάριος ΑΤΕΒΕ (κος Βασίλης Καθάριος), Γαλακτοβιομηχανία «Όλυμπος» (προϊστάμενος μάρκετινγκ, κος Γεωργόπουλος Χρήστος), Ηλεκτρόραμα Α.Ε., Carglass (υπεύθυνος κος Χρήστος Αχυρόπουλος), Taf

ΧΟΡΗΓΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥ AD-TIME: Alfa Wood, «Αρμός» Προκατασκευές, Βλάχος Monotiki ΑΕΒΕ, Μπότης Alumil, ΤουρσουνίδηςΕνέργεια, Τεχνοstyle S.A., Φωτάκης Οικιακός Εξοπλισμός, Σιδηροοικοδομική Ο.Ε.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥ: Compact, Γ.Κ. Γιαννακόπουλος ΑΕΒΕ, Exalco, Νερό «Σαμαρίνα», Cri e Spi Έπιπλα, Μήτσιου Ορθοπεδικά, Plus Seventeen, Αγροεφόδια Καλόγηρος Α.Ε., Inox Design Kateris Α.Ε., GTC Λευκαδίτης, Sato Χριστιανός, Λαρισαϊκή Σαμαρά Α.Ε., Μισδραχής, Olympus Plaza, Motorsport Ηλίας Γκαντούνας, Μπαλαής, Larissa Imperial Classical Hotel

ΧΟΡΗΓΟΙ «VISSINI NEWS»: Nostos, Cuppa Café, Πρακτορείο ΟΠΑΠ Μιχαηλίδης, Baraze, Κουτσουνάκης, Alter Life, Καλογιάννης Catering, Event Coffee Bar, Moto Τσιούρης, Studio Κάπα, ΟύζουΜέλαθρον, 1000 Χείλια, Gossip Café.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ: Monsters, Σ.Φ.Αλκαζάρ, Athens Club, Βυσσινό&ιππος, Αμαζόνες








Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση μεταξύ των δημοτικών σχολείων της πόλης, με έπαθλο την προσφορά από μέρους της ΠΑΕ, των «γκολπόστ» που «έντυσαν» τα περίπτερα των χορηγών.

*Εξάλλου, αύριο Πέμπτη στις 5 μ.μ. στο στάδιο Αλκαζάρ, πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα Παλαιμάχων ΑΕΛ – Μικτής Κορυφαίων Θεσσαλίας, παιδιά θα αναρτήσουν το πανό με το μήνυμα «ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ», το οποίο χρωμάτισαν την Τρίτη, πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων. Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδά της θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Λάρισας, ο οποίος και την διοργανώνει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης και μετά το πέρας των εκδηλώσεων που εντάσσονται στο πλαίσιο του «3ημέρου Χορηγών», θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΛ (δείτε σχετική ανακοίνωση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου