Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Σειρά παίρνουν οι αποδεσμεύσεις


Οι αποδεσμεύσεις παικτών που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν έχουν πάρει πλέον σειρά για τους βυσσινί, που μέχρι το τέλος του Μάη θα έχουν ξεκαθαρίσει το ρόστερ τους. Ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν.
Η λίστα είναι σίγουρα μεγάλη, αφού οι μεταγραφές του καλοκαιριού κατά ένα μεγάλο ποσοστό δεν ήταν επιτυχημένες. Μάλιστα οι άνθρωποι της ΑΕΛ θέλουν να ξεφορτωθούν τα συμβόλαια των παικτών που δεν υπολογίζονται, έτσι ώστε να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για να συνεχίσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Μάλαρτζ, Σκάτσελ, Ραντοσάβλιεβιτς, Τουάμα, Αμπουχατζίρα και Φλάβιο δεν είναι στα πλάνα του Γιάννη Παπακώστα.

Ο πρώτος έχει προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λιγκ και αναμένεται να λύσει την συνεργασία του, κάτι που ισχύει και για τον Σκάτσελ.

Ο Ραντοσάβλιεβιτς έχει το θετικό της συμμετοχής του στον Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής με την Σλοβενία. Από την περίπτωση του μάλιστα, μπορεί να έχει κέρδος και η ΑΕΛ.

Τουάμα και Αμπουχατζίρα έχουν μεν ταλέντο, αλλά ο χαρακτήρας τους έχει απογοητεύσει το τεχνικό τιμ των βυσσινί, που ψάχνουν ομάδες από το Ισραήλ για να τους δώσουν. Τέλος ο Φλάβιο δεν έδειξε κάτι το θετικό στους έξι μήνες που αγωνίστηκε στην ΑΕΛ και όπως όλα δείχνουν θα κουνήσει μαντίλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου