Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Έκλεισε προπονητικό κέντρο στη Βόρεια Ιταλία η ΑΕΛ


Ο πρόεδρος της ΑΕΛ επέστρεψε προχθές από το υπερατλαντικό ταξίδι που έκανε στην Αμερική ενώ σήμερα είναι η σειρά του τεχνικού Γιάννη Παπακώστα να επιστρέψει από το ταξίδι που έκανε σε Γαλλία και Ιταλία.Ο προπονητής χθες ήταν στην Ιταλία όπου βρέθηκε, είδε προπονητικό κέντρο στη Βόρεια Ιταλία το οποίο τον ικανοποίησε και έκλεισε η ΑΕΛ και θα μεταβεί για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που θα διαρκέσει οκτώ μέρες και στο διάστημα αυτό η Λαρισινή ομάδα θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους.

Ο Παπακώστας θα βρίσκεται σήμερα στη Λάρισα και πιθανότατα σήμερα θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης και μάλλον αύριο θα έχουν συνάντηση για τις μεταγραφές στην οποία το «παρών» θα δώσει και ο αντιπρόεδρος Κώστας Κωνστάντος που και αυτός οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πήγε στο εξωτερικό. Μέχρι τώρα έχουν εντοπιστεί αρκετοί μεταγραφικοί στόχοι και θα επιλεγούν αυτοί στους οποίους θα γίνει πρόταση συνεργασίας.

Πάντως υπάρχουν και άλλες βασικές εκκρεμότητες που είναι οι λύσεις συμβολαίων παικτών με κυριότερη του Μάλαρζ που εδώ και αρκετούς μήνες είναι εκτός πλάνων αλλά παραμένει στην ομάδα και πληρώνεται κανονικά.

ΔΙΠΛΟ ΜΕ…ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν ρεπό ενώ σήμερα και αύριο θα γίνουν προπονήσεις το πρωί. Για την Παρασκευή έχει προγραμματισθεί φιλικό παιχνίδι στο οποίο θα μετέχουν οι εναπομείναντες παίκτες και το τεχνικό τιμ ενώ στο τέλος θα υπάρχει μπάρμπεκιου που από τώρα άρχισε να επιμελείται ο φροντιστής Χρήστος Τριανταφύλλου.

Στο μεταξύ θα συνεχισθούν προπονήσεις με κάποιους παίκτες των νέων και αυτοί οι παίκτες θα δώσουν φιλικό παιχνίδι την Τρίτη με τον Αμπελωνιακό. Αυτό θα είναι μάλλον και το τελευταίο φιλικό όπου ο Παπακώστας θα αξιολογήσει τους νέους παίκτες για να δώσει την τελική εισήγηση για το ποιοι θα γίνουν επαγγελματίες και ποιοι νεαροί θα ακολουθήσουν την προετοιμασία. Το σύνολο δεν ξεπερνάει τους πέντε.

Του Σωτ. Κέλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου