Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Αρχίζουν οι ανακοινώσεις


Εβδομάδα ανακοινώσεων είναι αυτή που διανύουμε στην ΑΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχή θα γίνει με την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου του Αντώνη Βούζα και θα ακολουθήσει ο Νίκος Καρανίκας. Από εκεί και πέρα να θυμίσουμε πως ο Νίκος Λούγκος καθώς και ο Κώστας Ελευθεριάδης έχουν ενημερωθεί από το τεχνικό τιμ πως θα ακολουθήσουν την προετοιμασία στο Καρπενήσι.

Συνάντηση κορυφής της Τετάρτη

Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη έχει οριστεί το ραντεβού ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ Κώστα Πηλαδάκη και τον προπονητή Γιάννη Παπακώστα που σήμερα Δευτέρα επέστρεψε από την Ισπανία, όπου και παρακολούθησε κάποιους παίκτες που του έχουν προτείνει.
Συγκεκριμένα είδε δύο παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας με τον αγώνα του Σαββάτου να προσελκύει την προσοχή του.
Στον αγώνα αυτό τον εντυπωσίασε ένας παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας που αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και το κεντρικό χαφ της γηπεδούχου.
Ο αγώνας που είδε ήταν μακριά από τη Μαδρίτη και επίσης στη γηπεδούχο ομάδα αγωνιζόταν ένα σέντερ φορ που είναι γνωστό όνομα και στους Λαρισαίους φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου