Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για Μπλάζεκ


Να λοιπόν που πλησιάζει η «ώρα μηδέν» για την ΑΕΛ, η ημέρα έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο (στο πρώτο πενθήμερο του Ιουλίου έχει οριοθετηθεί) και οι «βυσσινί» μετράνε τρεις μεταγραφικές κινήσεις. Αυτή του Στάθη Ταυλαρίδη αλλά και των νεαρών Βασίλη Ρέντζα και Αντώνη Βούζα.
Υπάρχει ακόμη ένας μεγάλος κατάλογος με σπουδαία ποδοσφαιρικά ονόματα που τους έχουν προταθεί και φυσικά δύο σπουδαία ερωτηματικά, ενώ μέσα σε όλα αυτά τις τελευταίες ώρες ήρθε να προστεθεί και ένα …περίεργο δημοσίευμα από την Τουρκία.

Και για να ξεκινήσουμε από το τέλος, αναφερόμαστε σε δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της «Χουριέτ» η οποία και κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για τον Γιάν Μπλάζεκ. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι ο ξανθομάλλης επιθετικός προτάθηκε από τον Μίλαν Μπάρος (συμπατριώτης του Μπλάζεκ γαρ) στον Φράνκ Ράικαρντ και ο Ολλανδός τεχνικός τον έχει βάλει στην ατζέντα του.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι στο δημοσίευμα δεν γίνεται λόγος για την ΑΕΛ, η οποία όπως είναι γνωστό έχει συμφωνήσει με την Σλόβαν Λίμπερετς για την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του Γιάν Μπλάζεκ. Άνθρωποι της «βασίλισσας» του κάμπου επισημαίνουν ότι βρίσκονται σε συνεχή αλληλογραφία με τους Τσέχους και σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί και το τυπικό θέμα με το συμβόλαιο του νεαρού ποδοσφαιριστή που έκλεψε τις εντυπώσεις στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος.

Το μεγάλο «αλλά»

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει σοβαρά η ΑΕΛ είναι αυτή του Λουίς Γκαρσία που ανήκει στην ισπανική Σανταντέρ και αγωνίζεται τόσο ως επιτελικός χαφ όσο και στην αριστερή πτέρυγα.

Ο 32χρονος Γκαρσία είναι ένας παίκτης για τον οποίο οι «βυσσινί» είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση, όχι όμως με τα χρήματα που αξιώνει ο παίκτης. Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος της ΑΕΛ κ. Κώστας Πηλαδάκης δεν θα διαγράψει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ξαναχτυπήσει την πόρτα του αργότερα (ημερολογιακά), αν έχει «πέσει» το κασέ του.

Συνεχίζεται η αναμονή


Εν τω μεταξύ, αν και οι ημέρες που απομένουν για την έναρξη της προετοιμασίας των «βυσσινί» συνεχώς και μειώνονται, στην ΑΕΛ ακόμη δεν έχουν λύσει τα θέματα των Νίκου Νταμπίζα και Τουμέρ Μετίν. Και μπορεί από την πλευρά της λαρισινής ομάδας να εκφράζεται η αισιοδοξία για θετική έκβαση των δύο αυτών ανανεώσεων, αλλά όσο καθυστερούν τόσο ο προβληματισμός αυξάνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου