Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Κόσμος ανάλογος των βουβουζέλων

Πάνω από 1000 άτομα δημιούργησαν σήμερα Δευτέρα μία τεράστια ουρά και παράλληλα μία ευχάριστη ταλαιπωρία για όλους τους παλαιούς κατόχους διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964.

Πολλοί ήταν αυτοί που πήγαν στα γραφεία της Λαρισινής ΠΑΕ από τις 06.00 τα χαράματα ούτως ώστε να εξασφαλίσουν μία καλύτερη θέση εξυπηρέτησης. Χαρακτηριστικό αποτελεί πως αρκετοί «άρρωστοι» κλείνανε θέση και για τους κουμπάρους θείους ξαδέρφια και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί. Συγκεκριμένα ένας κύριος είχε μαζί του 14 (!!!) ταυτότητες. Όπως είναι αντιληπτό όλοι οι παρευρισκόμενοι κάνανε τεράστια υπομονή, ενώ ο μέγιστος χρόνος αναμονής ανέρχονταν στις 2.30 ώρες. Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Τζήμας αλλά και οι Χάρης Γεωργούλας και Σωτήρης Μάρκου, διεύθυναν με μεγάλη επιτυχία την όλη διαδικασία.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως δεν έγινε κάποια πληρωμή του εισιτηρίου διαρκείας παρά μόνο δήλωσης στοιχείων και κατοχύρωσης της θέσης. Η αγορά των εισιτηρίων θα γίνει αργότερα ενώ θα έχει ακολουθήσει τηλέφωνο από τα γραφεία της ΠΑΕ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου