Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

500.000 ευρώ για Λατινοαμερικανό σέντερ φορ


Η πιο δυνατή μεταγραφή της ΑΕΛ βρίσκεται προ των πυλών και αναφερόμαστε σε Λατινοαμερικανό σέντερ φορ για τον οποίο ο πρόεδρος της λαρισινής ομάδας, Κωστής Πηλαδάκης, έκανε πρόταση ύψους 500.000 ευρώ για την απόκτησή του. Ο συγκεκριμένος παίκτης θα είναι η καλύτερη φετινή μεταγραφή που θα κάνει η ομάδα. Τελικά ο πρωτοκάθεδρος των «βυσσινί» αποφάσισε να δώσει τα περισσότερα χρήματα για τη θέση αυτή αφού έκλεισε τις υπόλοιπες θέσεις.

Ο συγκεκριμένος σέντερ φορ είναι διεθνής με τη χώρα του και πρόκειται για παίκτη όχι απλά εγνωσμένης αξίας αλλά σημαντικής εμβέλειας και η μεταγραφή του θα απασχολήσει όχι μόνο τον ελληνικό Τύπο και τον διεθνή.

Ο κ. Πηλαδάκης χειρίζεται προσωπικά το θέμα (κυρίως για το φόβο των διαρροών που τον προβληματίζουν…) και περιμένει την απάντηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή αύριο ή μεθαύριο. Αν αποκτηθεί θα μιλάμε για την καλύτερη μεταγραφή της εποχής Πηλαδάκη στη Λάρισα μιας και το όνομά του είναι σαφώς ανώτερο όλων όσοι έχουν έρθει στη χώρα μας. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει εμπειρία από Ευρώπη και με αυτόν θα αλλάξει επίπεδο η ομάδα.

Έχει κατακτήσει πρωταθλήματα με αρκετές ομάδες που έπαιξε σε Ευρώπη αλλά και σε Λατινική Αμερική ένα κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι έχει κάνει χρονιές και με διψήφιο αριθμό τερμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου