Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Υποψήφιος ο Σπανός


Τη θέλησή του να διεκδικήσει την προεδρία της Σούπερ Λίγκας έκανε γνωστή ο Γιώργος Σπανός μέσω γραπτής του δήλωσης στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου –μεταξύ άλλων- δηλώνει υπέρμαχος της θέσης των ομάδων που υποστηρίζουν ότι στη Λίγκα οι πρόεδροι πρέπει να εναλλάσσονται κατ’ έτος μεταξύ των προέδρων-ιδιοκτητών των ομάδων που συμμετέχουν στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Σπανού:

«Δηλώνω ότι θα διεκδικήσω τη θέση του προέδρου στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ στις επικείμενες εκλογές, συμπλέοντας με τη θέση των ομάδων που επιθυμούν για την συγκεκριμένη θέση Προέδρους- Ιδιοκτήτες ομάδων όπως προέβλεπε ο κώδικας δεοντολογίας που συστήθηκε η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.

Παράλληλα είμαι υπέρμαχος της θέσης των ομάδων, που υποστηρίζουν ότι στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ οι Πρόεδροι πρέπει να εναλλάσσονται κατ’ έτος μεταξύ των Προέδρων-Ιδιοκτητών των ομάδων που συμμετέχουν στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.

Η θέση μου είναι, πριν γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου, να συζητηθεί η συγκεκριμένη θέση των ομάδων αυτών, μεταξύ των οποίων συμμετέχω κι εγώ ως ΠΑΕ Ατρόμητος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου