Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

«Έφυγε» ο Στέλιος Καντώνιας


Στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία της Λάρισας μετά το άκουσμα της είδησης του θανάτου του πρώην προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας, Στέλιου Καντώνια.

Ο 67χρονος εκλιπών απεβίωσε το απόγευμα της Παρασκεύης (23/7), με τις πρώτες πληροφορίες ν’ αναφέρουν πως ο θάνατος του προήλθε από καρδιακή ανακοπή.

Ο Στέλιος Καντώνιας υπήρξε πρόεδρος των «βυσσινί» την αγωνιστική περίοδο 1987-88, όταν η Λάρισα έγινε η πρώτη επαρχιακή ομάδα που κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα Ελλάδος.

Οι διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την οδύνη της για το θάνατο του Στέλιου Καντώνια.

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και προσωπικά ο πρόεδρός της, Κώστας Πηλαδάκης, εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για το θάνατο του Στέλιου Καντώνια και διαβιβάζουν στους οικείους του τα θερμά τους συλλυπητήρια.

Ο εκλιπών υπήρξε εξέχουσα μορφή του λαρισινού αθλητισμού, άνθρωπος με σπάνιο ήθος και ένας από τους κορυφαίους παράγοντες στην ιστορία του συλλόγου, με ανεκτίμητη προσφορά και τεράστια συνεισφορά στην προσπάθεια της ΑΕΛ για την καταξίωσή της στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Συνέδεσε, δε, άρρηκτα το όνομά του με τη διαχρονικά κορυφαία επιτυχία της, ως πρόεδρος της πρωταθλήτριας ΑΕΛ του 1988.

Η παραγοντική του θητεία στάθηκε περίοδος-ορόσημο στη μακρά ιστορική διαδρομή της ομάδας μας και ταυτόχρονα πολύτιμη παρακαταθήκη για όλες τις διοικήσεις που ακολούθησαν μέχρι και τη σημερινή
…".

* Η κηδεία του θα γίνει αύριο (24/7) στις 11 το πρωί στην Λάρισα, στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αχιλλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου