Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Αναχώρηση για Ιταλία…

Σήμερα το πρωί στις 11.30 η αποστολή της ΑΕΛ αναχώρησε αρχικά για την Αθήνα από όπου και θα μεταβεί στην Ιταλία με αεροπλάνο από το Ελ. Βενιζέλος.

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε στο τόπο συγκέντρωσης των παικτών και του τεχνικού τιμ και απέσπασε μερικές δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές της ΑΕΛ στην περίοδο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

Γιάννης Παπακώστας : Ξεκινάμε τώρα το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, το οποίο και περιλαμβάνει και το μοντάρισμα της ομάδας μέσα από τους φιλικούς αγώνες, δηλαδή τα τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε εκεί, για να μπορέσουμε έτσι να δοκιμάσουμε κάποιες τακτικές, κάποια σχήματα και να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Γίνεται τεράστια προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές και θα ήθελα να τους δώσω τα συγχαρητήρια μου. Η διοίκηση κάνει αυτό που πρέπει. Η ενίσχυση πλησιάζει στο τέλος της με την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ και ενός σέντερ φορ, ή ότι άλλο προκύψει για να μπορέσουμε να δυναμώσουμε την ομάδα με τις ανάλογες προσθήκες.

Όλοι μαζί τώρα, και στο παλιό και στο νέο γήπεδο, με την συμπαράσταση του κόσμου να δημιουργήσουμε μια ομάδα που τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστεί και θα πατά σε στέρεες βάσεις. Πρέπει η ομάδα να προσφέρει και θέαμα και για αυτό καλούμαι όλο τον κόσμο κοντά μας να μας συμπαρασταθεί σ’ αυτήν την τεράστια προσπάθεια που καταβάλετε από όλους μας. Και εμείς έχουμε δεσμευθεί ότι θα τον ικανοποιήσουμε και ως αποτέλεσμα και ως θέαμα.

Γιάννης Τζήμας : Τελείωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που ήταν και πολύ σημαντικό. Νομίζω ότι όλα πήγαν πολύ καλά. Δόξα το θεό δεν είχαμε κανέναν σοβαρό τραυματισμό. Σιγά σιγά αρχίζουν να ενσωματώνονται στην ομάδα και οι νέοι παίκτες και σήμερα με την προσθήκη του Ταλ. Είμαστε αρκετά χαρούμενοι που είναι σήμερα μαζί μας και που θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στην Ιταλία. Επίσης σήμερα ξεκινάει μια νέα περίοδος που περιλαμβάνει τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας. Θεωρώ ότι η ομάδα κάνει μια μεγάλη προσπάθεια ούτως ώστε να καθιερωθεί εκεί που πραγματικά της αξίζει. Ετοιμάζει ένα καινούριο γήπεδο στολίδι και πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι η ομάδα με το γήπεδο αλλάζει επίπεδο.

Βασίλης Ρέντζας : Η προετοιμασία μέχρι στιγμής έχει πάει πάρα πολύ καλά. Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι και με την δουλειά που θα γίνει και στην Ιταλία είμαστε σίγουροι ότι φέτος ο κόσμος θα δει πολλά καλά πράγματα στην ομάδα. Εμείς αυτό που θέλουμε από αυτούς είναι η υπομονή τους και φυσικά η συμπαράστασή τους σε όλα τα επίπεδα.

Σιμόν Αμπουχατζίρα : Η προετοιμασία πήγε πάρα πολύ καλά. Δουλέψαμε πάρα πολύ στο Καρπενήσι και αυτό πιστεύω ότι θα φανεί στη πορεία. Φέτος έχουμε έναν πυρήνα – κορμό στον οποίο συνδυάζονται η εμπειρία και το ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας όλοι οι ποδοσφαιριστές αλλά και καλή χημεία επίσης. Έχουμε παίκτες που τρέχουν πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι πολύ σημαντικό μέσα στην ομάδα αλλά αποτελεί και απαραίτητη προϋπόθεση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι η δουλεία μας θα φανεί και η ομάδα θα παίξει καλά φέτος. Τέλος το μήνυμα που θα ήθελα να περάσω στον κόσμο, είναι να έχει υπομονή και τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Σάββας Σιατραβάνης : Σίγουρα η ΑΕΛ του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με την περσυνή χρονιά γιατί έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά στο Καρπενήσι. Τώρα μένει να κάνουμε τα φιλικά παιχνίδια για να βγει όλη η δουλεία που έχουμε κάνει αυτό το διάστημα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά με τον προπονητή ούτως ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Φυσικά το νέο γήπεδο θα ανεβάσει την ΑΕΛ και είμαστε όλα τα παιδία πολύ χαρούμενοι που θα μπορέσουμε να αγωνιστούμε σε αυτό το παλάτι.

Ο Ιμπραήμ Ταλ κατα την ώρα της επιβίβασής του στο λεωφορείο.

Του Δημήτρη Πετρωτού

http://www.athleticlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου