Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

«Θα κάνουμε δύο μεταγραφές ακόμα»


Την απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός κεντρικού αμυντικού προανήγγειλε ο προπονητής της Λάρισας, Γιάννης Παπακώστας, κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Ιταλία, εκεί που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Σιμόν Αμπουχατζίρα, ο οποίος ζήτησε υπομονή από τον κόσμο, αλλά ανέφερε και την πολύ καλή δουλεία που γίνεται στις προπονήσεις.

«Ξεκινάμε τώρα το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, το οποίο και περιλαμβάνει και το μοντάρισμα της ομάδας μέσα από τους φιλικούς αγώνες, δηλαδή τα τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε εκεί, για να μπορέσουμε έτσι να δοκιμάσουμε κάποιες τακτικές, κάποια σχήματα και να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου», είπε ο Γιάννης Παπακώστας.

Παράλληλα για τις δύο μεταγραφές που εκκρεμούν για να ολοκληρωθεί το ρόστερ, είπε «Γίνεται τεράστια προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές και θα ήθελα να τους δώσω τα συγχαρητήρια μου. Η διοίκηση κάνει αυτό που πρέπει. Η ενίσχυση πλησιάζει στο τέλος της με την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ και ενός σέντερ φορ, ή ότι άλλο προκύψει για να μπορέσουμε να δυναμώσουμε την ομάδα με τις ανάλογες προσθήκες».

Επανέλαβε τους στόχους της ομάδας για τα επόμενα χρόνια: «Όλοι μαζί τώρα, και στο παλιό και στο νέο γήπεδο, με την συμπαράσταση του κόσμου να δημιουργήσουμε μια ομάδα που τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστεί και θα πατά σε στέρεες βάσεις. Πρέπει η ομάδα να προσφέρει και θέαμα και για αυτό καλούμε όλο τον κόσμο κοντά μας να μας συμπαρασταθεί σ’ αυτήν την τεράστια προσπάθεια που καταβάλετε από όλους μας. Και εμείς έχουμε δεσμευθεί ότι θα τον ικανοποιήσουμε και ως αποτέλεσμα και ως θέαμα».

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Σιμόν Αμπουχατζίρα: «Η προετοιμασία πήγε πάρα πολύ καλά. Δουλέψαμε πάρα πολύ στο Καρπενήσι και αυτό πιστεύω ότι θα φανεί στη πορεία. Φέτος έχουμε έναν πυρήνα – κορμό στον οποίο συνδυάζονται η εμπειρία και το ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια: «Έχουμε πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας όλοι οι ποδοσφαιριστές αλλά και καλή χημεία επίσης. Έχουμε παίκτες που τρέχουν πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι πολύ σημαντικό μέσα στην ομάδα αλλά αποτελεί και απαραίτητη προϋπόθεση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι η δουλεία μας θα φανεί και η ομάδα θα παίξει καλά φέτος. Τέλος το μήνυμα που θα ήθελα να περάσω στον κόσμο, είναι να έχει υπομονή και τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου