Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Απίστευτη ταλαιπωρία


Εάν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που δεν πέρασε και τόσο ευχάριστα το απόγευμα της Παρασκευής, αυτός δεν είναι άλλος από τον Τουμέρ Μετίν. Ο Τούρκος μέσος της ΑΕΛ υπέστη μεγάλη ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Είναι χαρακτηριστικό πως η άδεια παραμονής του στην Ελλάδα έχει λήξει και έχει καταθέσει τα χαρτιά, σε συνεννόηση με τους «βυσσινί» για να εκδοθεί η καινούργια.

Πάντως, αυτό έχει αργήσει να γίνει, καθώς το θέμα έχει κολλήσει στην γραφειοκρατία του ελληνικού κράτους, ειδικά τώρα που είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού. Τα χαρτιά του 35χρονου παίκτη βρίσκονται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και ακολουθείται η κανονικά, αλλά χρονοβόρα διαδικασία. Μοναχά που στην προκειμένη περίπτωση, θα έπρεπε οι «βυσσινί» παράγοντες να πιέσουν την κατάσταση και να μπορέσουν να εξασφαλίσουν την έκδοση του συγκεκριμένου εγγράφου, το ταχύτερο δυνατό!

Κάτι τέτοιο, δυστυχώς, δεν συνέβη, με αποτέλεσμα ο Τουμέρ Μετίν να παραμείνει στα γκισέ ελέγχου εισιτηρίων για περισσότερη από μισή ώρα. Μαζί του ήταν και ο αντιπρόεδρος των «βυσσινί» Κώστας Κωνστάντος, ο οποίος προσπαθούσε μέσω συνεχόμενων τηλεφωνημάτων να βγάλει... άκρη και να βρει τη λύση.

Τελικά, μετά τις απαραίτητες επαφές που έγιναν με την Ολυμπιακή, αλλά και το Τμήμα Ασφαλείας του «Ελευθέριος Βενιζέλος», βρέθηκε η πολυπόθητη λύση. Οι υπεύθυνοι της Αστυνομίας στο αεροδρόμιο των Αθηνών, σε συνεννόηση με τους υπευθύνους της αεροπορικής εταιρίας επικοινώνησαν με την Ασφάλεια στο αεροδρόμιο στο Μιλάνο. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί η λύση και τελικά, ο Τουμέρ Μετίν να αναχωρήσει κανονικά για την Ιταλία με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΛ.

Το θέμα, πάντως, δεν είναι τόσο απλό. Εάν οι «βυσσινί» δεν πήγαιναν στη γειτονική χώρα για να δώσουν φιλικά προετοιμασίας, αλλά είχαν ένα επίσημο ματς για κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, αυτή η «αβλεψία» θα μπορούσε να είχε κοστίσει σοβαρά και να δημιουργούσε σημαντικό πρόβλημα στον αγωνιστικό τομέα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου