Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Προβλήματα με τον αγωνιστικό χώρο


Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι προπονήσεις της ΑΕΛ στο Καρπενήσι είχαμε επισημάνει πως ο αγωνιστικός χώρος του ιδιόκτητου γηπέδου του «Avaris Hotel» αποτελεί ερωτηματικό. Το γήπεδο χρησιμοποιείται τέσσερις φορές την ημέρα, από ΑΕΛ και Ατρόμητο, και ο αγωνιστικός του χώρος είναι αρκετά επιβαρυμένος.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό σε έναν τόσο επιβαρυμένο αγωνιστικό χώρο παίζει σημαντικό ρόλο η συντήρηση. Κάπου εκεί όμως φαίνεται πως υπάρχει το πρόβλημα. Χαρακτηριστικό είναι πως κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνηση ο Σεμπαστιάν Βιέρα πήρε το λάστιχο και άρχισε να ποτίζει το χόρτο.


Παράλληλα με τους υπόλοιπους παίκτες οι τερματοφύλακες κάνανε τη δική τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μιχαήλ. Το σημείο που κάνανε την προπόνηση τους οι τερματοφύλακες ήταν αρκετά σκληρό με αποτέλεσμα όλοι τους να διαμαρτύρονται στον Χρήστο Μιχαήλ.

«Θα σπάσουμε τα χέρια μας», ήταν η ατάκα του Δημήτρη Σωτηρίου, ενώ όταν ο Σεμπαστιάν Βιέρα τελείωσε το δικό του σετ της άσκησης που κάνανε σηκώθηκε και άρχισε να ψάχνει τρόπο να μαλακώσει το έδαφος. Η λύση βρέθηκε σε ένα λάστιχο που υπήρχε κατά μήκος του γηπέδου και ο «Σέμπα» έδειξε τις κηπουρικές του ικανότητες ποτίζοντας το χόρτο στο σημείο που κάνανε την προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου