Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Χαμός στην υποδοχή του Γκέρεμι


Σαράντα οκτώ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Ντζιντάπ Γκέρεμι από την Αθήνα έκανε την εμφάνιση του στην Λάρισα δίνοντας το έναυσμα στους περισσότερους από 1000 φιλάθλους,

που τον περίμεναν έξω από την είσοδο του «Imperial Hotel», για ένα ξέφρενο πανηγύρι. Με δεκάδες πυρσούς έκαναν τη νύχτα μέρα και στην ανάγκασαν το ασημί Audi που μετέφερε τον Καμερουνέζο να διανύσει μια απόσταση λίγο μέτρων σε περίπου 10 λεπτά. Ο 31χρονος Καμερουνέζος, που καθότανε στη θέση του συνοδηγού, έδειχνε να τα έχει κυριολεκτικά χαμένα και με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη χαιρετούσε τους φιλάθλους της νεας του ομάδας.

Όταν ο Ντζιντάπ άνοιξε την πόρτα για να βγει από το αυτοκίνητο έγινε ένας πραγματικός χαμός με τους φιλάθλους να πέφτουν πάνω του για να τον αγκαλιάσουν και τους ανθρώπους της ΑΕΛ να προσπαθούν στην κυριολεξία να τον φυγαδεύσουν. Χρειάστηκε αρκετός κόπος για να καταφέρουν να τον πάρουν από τις αγκαλιές των φιλάθλων, οι οποίοι εισέβαλαν με πυρσούς ακόμα και εντός (!!!!) του ξενοδοχείου, και να τον «φυγαδεύσουν» σε ένα χώρο που ήταν μόνο για το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό υπό αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες για τα Λαρισινά δεδομένα δεν κατέστη δυνατό το νέο απόκτημα των «βυσσινί» να κάνει την παραμικρή δήλωση και ανανέωσε το ραντεβού του με τους εκπροσώπους του Τύπου για το απόγευμα τις Τρίτης στα Δένδρα, όπου και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου