Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Πηλαδάκης: «Όχι βόμβα, μεταγραφή ουσίας»


Μεταγραφή που θα προσφέρει ουσιαστικά στη Λάρισα και όχι απλώς σε επίπεδο εντυπώσεων χαρακτήρισε αυτή του Γκέρεμι ο Κώστας Πηλαδάκης, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Δεν ψάχναμε μία μεταγραφική βόμβα, ψάχναμε έναν πολύ καλό παίκτη», τόνισε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, ενώ εξέφρασε την πικρία του για τη μικρή ανταπόκριση του κόσμου των «βυσσινί» στα διαρκείας εν όψει της μετακόμισης στο νέο γήπεδο της ομάδας.

Αναλυτικά, ο Κώστας Πηλαδάκης μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας:

Για τη μεταγραφή του Γκέρεμι: «Δεν ψάχναμε μία μεταγραφική βόμβα, ψάχναμε έναν πολύ καλό παίκτη και από τη στιγμή που καταφέραμε να αποκτήσουμε έναν ποδοσφαιριστή με τέτοιο βιογραφικό και στην ηλικία των 31 ετών, ακόμη καλύτερα. Η στόχευση της ομάδας μας, ωστόσο, δεν αφορά την προβολή και τον ενθουσιασμό, αλλά την ουσία και την ενίσχυση της Λάρισας. Είναι ένας παίκτης που θα μας προσδώσει μεγάλη ποιότητα. Η κίνηση του Γκέρεμι θα γινόταν ούτως ή άλλως εφόσον συμφωνούσαμε. Η προσέγγισή μας ήταν σωστή και η επιμονή μας να τον πείσουμε δικαιώθηκε. Δεν μου αρέσει όμως να προσωποποιούμε πάνω σε έναν παίκτη μία ομάδα. Είμαι περήφανος για όλη την ομάδα μας, όσους παίκτες έμειναν στην ομάδα και αυτούς που προστέθηκαν φέτος. Με το ζόρι δεν θέλουμε κανέναν παίκτη στην ομάδα μας. Θέλω να έρχονται με τη θέλησή τους. Δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι κάθε παίκτης έχει όνειρο ζωής να έρθει σε μία ομάδα. Πιθανώς να το κάναμε μόνο εμείς, η διοίκηση δηλαδή, και οι οπαδοί. Οι ξένοι είναι επαγγελματίες και αυτό που περιμένουμε από εκείνους είναι να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Για το νέο γήπεδο και τη μικρή ανταπόκριση του κόσμου στα διαρκείας: «Όταν μια ομάδα έχει κάνει τη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του περιφερειακού ποδοσφαίρου, χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου. Τεράστιες εταιρείες για να μας βοηθήσουν με χορηγίες δεν υπάρχουν στην περιοχή μας. Ζητάμε λοιπόν τη βοήθεια του κόσμου μας. Θέλουμε στους φιλάθλους μας να γίνει διέξοδος να βλέπουν δύο και τρεις φορές το μήνα την ομάδα. Δεν κοστίζει πολύ, περίπου 19 ευρώ το μήνα. Ναι, υπάρχει οικονομική κρίση, αλλά ζητάμε από τον κόσμο να εντάξει στο πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας την ομάδα της πόλης του, που τη διαφημίζει σε όλη την Ελλάδα».

Για τη στάση της Πολιτείας στην κατασκευή του γηπέδου: «Τέτοιες προσπάθειες δυστυχώς τις παρακολουθούν και όταν έρθει η ώρα της κορδέλας, θα έρθουν να την κόψουν. Δεν έχουν βγάλει ένα νόμο για να δώσουν κίνητρα σε επιχειρηματίες να φτιάξουν γήπεδα, που θα φέρουν νέα παιδιά και θα βοηθήσουν στην καταπολέμηση της βίας. Πρέπει να βλέπουμε το ποδόσφαιρο σαν επένδυση για να ξεφύγουμε από κάποια πράγματα».

Για την ημερομηνία παράδοσης του γηπέδου προς χρήση: «Το γήπεδο θα είναι έτοιμο γύρω στις 20-25 Νοεμβρίου και οι εμπορικοί χώροι θα είναι έτοιμοι λίγο αργότερα. Ο χλοοτάπητας πρέπει να δέσει και ευτυχώς ήδη καλλιεργείται ώστε να είναι έτοιμος. Ευτυχώς εμείς λόγω του αγροτικού χαρακτήρα της περιοχής μας έχουμε εμπειρία από τέτοια ζητήματα. Ήδη έχουμε έτοιμα τρία γήπεδα, σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη χρονιά».

Για τις εκλογές της Σούπερ Λίγκας: «Δεν δημοσιοποιώ ποτέ τις θέσεις της ομάδας. Είναι καλό να μιλάμε πρώτα στο συμβούλιο και μετά στα μέσα ενημέρωσης. Είμαι αισιόδοξος ότι σήμερα θα έχουμε μία καλή εξέλιξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου